Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Megállapodás a V-Busznál a 2023. évi bérfejlesztésről

2022. december 23. 15:07
Karácsony előtt néhány nappal eredményesen zárultak az egyeztetések a V-Busz Kft. és a reprezentatív érdekképviselet, a Közösségi Közlekedési Dolgozók Érdekvédelmi Egyesülete között. A Társaság éves szinten átlagosan 15%-kal emeli dolgozóinak a bérét.

Október közepe óta zajlottak az egyeztetések a V-Busz Kft-nél a 2023. évi bérstruktúráról és a bérfejlesztés mértékéről. A több mint 130 főt foglalkoztató közszolgáltató vállalat 2022-ben teljes mértékben megújította autóbuszflottáját: 42 db korszerű, alacsonypadlós, klimatizált dízel MAN Lion's City autóbusz és az év közepe óta ugyanennek a buszcsaládnak 5 db elektromos szóló járműve rója a város útjait. Az új flotta beváltotta a hozzá fűzött reményeket, kiszámítható működést, minimális kimaradó járatszámot, alacsony fogyasztást eredményezve. A Társaság az idei évben karácsonyi bónusz juttatással is segítette munkavállalóit a mindenkit érintő, bizonytalan gazdasági helyzet terheinek enyhítésében.

A bértárgyalások eredményeként éves szinten átlagosan 15%-os bérfejlesztésről állapodott meg a V-Busz Kft. a Közösségi Közlekedési Dolgozók Érdekvédelmi Egyesületével, a Társaságnál működő reprezentatív érdekképviselettel. A béremeléssel párhuzamosan egy, a korábbiaknál átláthatóbb és kiszámíthatóbb bérrendszert kerül bevezetésre, így minden régi és új munkavállaló pontosan tudhatja, hogy hónapról hónapra mire számíthat. A Társaság béren kívüli juttatásként megújította kollektív munkavállalói felelősségbiztosítást, amelynek értelmében valamennyi járművezető évente 2 káreseményre, káreseményenként 2 millió forintos összegre biztosítva lett.

2023-ban Veszprém viselheti az Európa Kulturális Fővárosa címet. A V-Busz Kft. korszerű és környezetbarát buszparkjával, magas színvonalú szolgáltatásaival és immár egy megkötött bérmegállapodással készül a városba érkező hazai és a külföldi látogatók kiszolgálására ugyanúgy, mint a Veszprémben és környékén élők mindennapi utazási igényeinek biztosítására

vehir.hu
további cikkek
Korszerű CNC esztergával is gazdagodott a Balaton Bútor Korszerű CNC esztergával is gazdagodott a Balaton Bútor Sikeres projektet zárt a Balaton Bútor kft.: európai uniós támogatással fejlesztették eszközparkjukat és a munkavállalók tudását is. ma 10:19 A teremtett környezetre vigyáznak Veszprémben is IKSZ A teremtett környezetre vigyáznak Veszprémben is Teremtésvédelem. A Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) így nevezi azt, amit a köznyelvben általában csak környezetvédelemnek, ugyanakkor hasonló módon közelítik meg a politikai pártnál is ezt a témát. Ennek a része volt a szerdán tartott országos szemétszedési akció, amihez a veszprémi fiatal kereszténydemokraták is csatlakoztak. tegnap 15:41 Szeglethyről nevezték el a házasságkötő termet Szeglethyről nevezték el a házasságkötő termet Szinte nincs olyan veszprémi, akinek ne lennének szép emlékei a Városháza kis házasságkötő terméről: akár a saját esküvő, akár barátok, rokonok egybekelése révén. A helység kedd óta Szeglethy György egykori polgármester nevét viseli. 2024. április 23. 21:41 Töltsük fel játékokkal a játszótéri homokozókat! Töltsük fel játékokkal a játszótéri homokozókat! Ismét megszervezi gyereknapi akcióját a Híd a Városért képviselőcsoportja: idén is várják a veszprémiektől azokat a használt, de még jó állapotban lévő játékokat, amelyeket gyereknap alkalmából a város játszóterein helyeznek majd el. tegnap 8:12

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.