2023. április 2.
//
Áron névnap

Turizmus kategóriában a veszpreminfo.hu nyerte „Az Év Honlapja 2022” díjat

2023. január 27. 10:47
Veszprémi Turisztikai Nonprofit Kft.
A veszpreminfo.hu - Veszprém városának turisztikai honlapja - nyerte „Az Év Honlapja 2022” díjat, Turizmus kategóriában a Magyar Marketing Szövetség által meghirdetett 2022 évi „Az Év Honlapja” versenyében.

„Az Év Honlapja” felhívásra beérkezett pályázatokat 28 kategóriában díjazták. Az Év Honlapja díj mára egyfajta biztosíték a minőségre. Az elbírálás legfőbb szempontjai között szerepel a design, azaz a honlap vizuális megjelenése, UX – User Experience, azaz a felhasználói elégedettség, maga az élmény, a felhasználói élmény. A döntés során súlyozottan számított, hogy a honlap tartalmi része mennyire támogatja a nevezésben megadott marketing célkitűzés megvalósítását. A nevezők kreativitását, találékonyságát is kiemelten értékelték a bírálat során.

Bérczi Bea, a Veszprémi Turisztikai Nonprofit Kft. ügyvezetője a díjjalBérczi Bea, a Veszprémi Turisztikai Nonprofit Kft. ügyvezetője a díjjal

A nyertes veszpreminfo.hu weboldal egyedi tervezésű, a mai látogatói és technológiai elvárásoknak megfelelő, felhasználóbarát menürendszert és aktuális információkat tartalmazó turisztikai portál, mely a desztináció iránt érdeklődőknek egy egységes turisztikai élménytérként mutatja be Veszprémet, Európa 2023-as Kulturális Fővárosát. Kiemelt tartalmak az oldalon a Bakancslista blog, mely a mai utazók autentikus élmények iránti vágyát tükröző  „élj úgy, mint egy helyi” trendhez kapcsolódóan mutatja be a desztinációt és az Élmények minden évszakban célcsoport-orientált csomagajánlatok. Az oldalon könnyen kezelhető, személyre szabott megoldás segítségével éjjel-nappal kényelmesen foglalhatóak csomagmegőrzés és idegenvezetés szolgáltatások is.

A díjat Bérczi Beáta, a Veszprémi Turisztikai Nonprofit Kft. ügyvezetője, valamint Bodogán-Takács Zsuzsanna, a honlapot fejlesztő – Interword Kft. operatív vezetője vette át.

vehir.hu

További cikkek

A sázodnolob epennü – avagy a bolondok napjának majdnem igaz eredettörténetei
A sázodnolob epennü – avagy a bolondok napjának majdnem igaz eredettörténetei
Április 1. a bolondok napja, viszont minden bohémságot félretéve, ennek – nevezzük ünnepnek – is megvan az eredete. Sőt, egyszerre több ilyet is fel tudunk sorakoztatni. Cikkünkben összeszedtük ezeket, ám hűen az alkalomhoz, az egyiknek nincs semmilyen valóságalapja. Kitalálják, hogy melyik az?
Szakmai és családi programok az autizmus világnapján
Szakmai és családi programok az autizmus világnapján
Április 2. az autizmus világnapja, amiről évek óta Veszprémben is megemlékeznek. Idén többnapos programsorozatot szerveztek ebből az alkalomból.
Este indultak, hajnalban pedig megérkeztek az ukrán határhoz a V-Busz járművei
Este indultak, hajnalban pedig megérkeztek az ukrán határhoz a V-Busz járművei
Pénteken kora este elindult Veszprémből egy hat autóbuszból álló konvoj egyenesen az ország keleti határa felé, Záhonyba. A menetet a V-Busz flottájának azon buszai alkották, amelyeket a járműpark tavalyi lecserélése után már nem használt a szolgáltató, most viszont ukrán városokban segíthetnek a helyi közösségeknek. Ez Veszprém egyik humanitárius adománya a háború sújtotta szomszédunknak.
Várakozáson felüli sikere volt a Vehír sportkvízének
Várakozáson felüli sikere volt a Vehír sportkvízének
Péntek este lezárult a Vehír kvízjátéka, amelyben sportszerető olvasóink tesztelhették tudásukat, hogy mennyire vannak képben a hazai és a nagyvilág sporteseményeivel. Április 4-én pedig kiderül, hogy ki nyeri meg az aláírt Telekom Veszprém mezt, valamint a 30 ezer forint értékű utalványt a Saiko no Sushi ázsiai étterembe.
Bagolycsalád, kitüntetések és szegedi zakó márciusban
Bagolycsalád, kitüntetések és szegedi zakó márciusban
Állami és városi kitüntetések, bagolycsalád a belvárosban és Szeged-verés az arénában. Ez mind március hónapban történt Veszprémben, amiket aktuális hírösszefoglalónkban idézünk fel.