Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2023. december 6. Miklós
Veszprém
-1°C
2023. december 6. Miklós
Veszprém
-1°C

Latinos ritmus kopogott az iskolai könyvtár parkettáján

2023. január 30. 13:39
Koncertet és táncestet szervezett a Tango Misterio a hétvégén a tangó szerelmeseinek és azoknak, akik még csak most ismerkednének a tánccal.

Vörös Eszter Tangó Kvintettjének koncertjével kezdődött a Tango Misterio bálja az Ipari Technikum  könyvtárában szombaton. A fellépést követően Balogi Szilvia és Tatorján József mutatták be a tangót, majd éjfélig tartó táncest következett.

Vörös Eszter kvintettjének koncertjével indult az estVörös Eszter kvintettjének koncertjével indult az est

“A Veszprémi Szakképzési Centrum évek óta törekszik arra, hogy a minőségi oktatás biztosítása mellett a város vérkeringésébe is bekapcsolódjunk” – fogalmazott Pap Máté, a Veszprémi Szakképzési Centrum kancellárja, aki megnyitotta az estet. Elárulta: 2017-ben a nászútján ismerkedett meg a tangóval, ami nagy hatással volt rá és feleségére, Hegedűs Barbara alpolgármesterre is, olyannyira, hogy néhány hónappal ezelőtt tánctanfolyamra is jelentkeztek.

Hegedűs Barbara és Pap MátéHegedűs Barbara és Pap Máté

Az alpolgármester is szólt néhány szót: ő arra hívta fel a figyelmet, hogy Veszprém azért nyerte el az Európa Kulturális Fővárosa címet, mert aktív helyi közösségek működnek a városban – a programsorozat egyik nem titkolt célja is az, hogy ezeket a közösségeket méginkább megerősítsék.

Címlapképünk illusztráció (Preillumination SeTh on Unsplash)

Schöngrundtner Tamás
Szalai Csaba
további cikkek
Anastacia is fellép a Paloznaki Jazzpikniken Anastacia is fellép a Paloznaki Jazzpikniken Anastacia, a Kraak & Smaak, valamint az MF Robots is fellép jövőre a Paloznaki Jazzpikniken - közölték a szervezők szerdán. ma 13:20 Könnyebb beilleszkedést tesz lehetővé a Szakképzési Centrum a felsőoktatásba Könnyebb beilleszkedést tesz lehetővé a Szakképzési Centrum a felsőoktatásba A Pannon Egyetem és a Veszprémi Szakképzési Centrum Ipari Technikuma szorosabbra fűzte kapcsolatát azzal, hogy kiegészítették már meglévő megállapodásukat. amely eddig alapvetően a vegyipari, informatikai és távközlés területén megvalósult képzéseket foglalta magába.  A Pannon Egyetem a Humántudományi Karon meghirdetett óvodapedagógus,tanító és pedagógia alapszakokat hozzákapcsolja a technikumban folytatott kisgyermekgondozó- és nevelő képzéshez.   tegnap 18:01 Mérföldkőhöz érkezett a VeszprémFest Mérföldkőhöz érkezett a VeszprémFest Hétfő délután a Budapest Music Centerben ismertették a 2024-es fellépők neveit. Ahogy azt már megszokhattuk, megint ígéretes a névsor az egyébként húszéves fesztiválon. 2023. december 4. 17:55 Kínai barátok hozták el Veszprémbe a kultúrájukat Kínai barátok hozták el Veszprémbe a kultúrájukat A kínai Ningbo város lakosságszáma pont akkora, mint Magyarországé: 9,6 millió ember. Ez a város pedig Veszprémmel ápol már húsz éve partnervárosi kapcsolatot. Ennek egyik eredménye a Pannon Egyetemre szervezett fotókiállítás, aminek a megnyitóján a hazánkban tartózkodó ningbói delegáció is részt vett hétfőn. 2023. december 4. 15:00

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.