Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. április 20. Konrád, Tivadar
Veszprém
7°C
2024. április 20. Konrád, Tivadar
Veszprém
7°C

PANEL témájú design workshop a Jutasi köztérben

2023. március 1. 9:58

Ha szeretnél fotósorozatot készíteni a szabadban található, vagy elképzelt játékokról montázs technikával, vagy textilt terveznél a játszóterek egyedi geometriai formáinak felhasználásával, és 8-14 éves vagy, akkor szombaton (március 4.) irány a Jutasi köztér 10-13 óra között.

A részvétel díjtalan, de regisztrációhoz és létszámhoz kötött, 7 fő/workshop. Jelentkezési űrlap ide kattintva érhető el.

A program a VEB 2023 EKF támogatásával jön létre.

vehir.hu
további cikkek
VII. Lélektől-lélekig Színház Gyógyító Erejének Fesztiválja áprilisban Veszprémben! Petőfi Színház VII. Lélektől-lélekig Színház Gyógyító Erejének Fesztiválja áprilisban Veszprémben! 2024. április 19-20-21. között hetedik alkalommal várja az érdeklődő közönséget a Veszprémi Petőfi Színházban a szíveket, lelkeket feltöltő, aktuális problémákat a színház- és társművészetekkel feldolgozó, segítő, tükröt tartó Lélektől-lélekig Színház Gyógyító Erejének Fesztiválja. 2024. április 10. 11:22 Programajánló - A háború és béke kérdései Programajánló - A háború és béke kérdései Mindannyiunkat aggodalommal töltenek el a világban jelenleg zajló brutális háborúk, a megoldhatatlannak tűnő fegyveres konfliktusok. Mégis a modern társadalom információs zajában, a témában erősen átpolitizált kommunikációs térben roppant nehéz a valódi történésekről tudományosan megalapozott, hiteles információkhoz jutni. Erre reagál most a Pannon Egyetem és az MTA VEAB, akiknek közös szervezésében az egyik leghitelesebb magyar biztonságpolitikai szakértő érkezik Veszprémbe előadást tartani. 2024. április 9. 11:32 Május elején ABBA zenéktől lesz hangos a Veszprém Aréna Május elején ABBA zenéktől lesz hangos a Veszprém Aréna Az év egyik, ha nem a legegyedülállóbb eseménye érkezik májusban Veszprémbe, a Veszprém Arénába, ahol is a hatalmas rajongásnak örvendő ABBA zenékkel körítve kerül megrendezésre a Mamma Mia! Dance Show! 2024. április 4. 13:34 Kérem a következőt! - Vida Gergő egyetemi docens előadása Kérem a következőt! - Vida Gergő egyetemi docens előadása Az MTA VEAB tudományos ismeretterjesztó sorozat következő előadása a tanulási zavarokat és az arra adható válaszokat járja körbe. 2024. március 30. 12:50

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.