Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Az én Veszprémem alkotópályázat

2023. március 9. 10:16 // Forrás: DEMO
A VEB2023 ZRt. által támogatott DEMO Egyesület STAMP nevű komplex pályázati programja a kultúrAktív Egyesülettel együttműködve városfelfedező kiadványt készít Veszprémről. A kalandozásban egy kecske és barátja a mókus kíséri az olvasókat. A könyvben helyet kap a gyerekek személyes városképe is, ezért „AZ ÉN VESZPRÉMEM” címmel alkotópályázatot hirdetünk a Veszprémben tanuló 3-4. osztályos fiataloknak. Keressük azokat a helyeket, amelyeket a gyerekek legjobban szeretnek Veszprémben.

Készíts egy sétaútvonalat nekünk, ahol bemutatod kedvenc helyszíneidet Veszprém városában! Rajzolj nekünk az általad legjobban kedvelt helyszínekről, épületekről, vagy utcákról. Írj a rajzok mellé néhány gondolatot: nevezd meg a helyszíneket, meséld el miért szeretsz ott lenni, kivel szoktál odamenni vagy mitől lenne még szebb az a hely! Elő a színes ceruzákkal, a festékkel, a zsírkrétával! Az elkészült alkotásokat tanárod vagy szüleid segítségével szkenneld be vagy fotózd le és küldd el nekünk a jelentkezési lappal együtt!

A legeredetibb alkotásokat beépítjük az ősszel megjelenő Veszprém gyerekeknek c. kiadványunkba, megemlítve az alkotókat. A legjobb pályamunkákat díjazzuk!

I. díj: bábszínházi bérlet és festékkészlet
II. díj: 10 gombócos fagyijegy és rajzkészlet
III. díj: 5 gombócos fagyijegy és rajzkészlet

A résztvevőknek küldünk egy-egy példányt az elkészült kiadványból.

Beküldési határidő: 2023. március 20.

A beszkennelt vagy lefotózott alkotásokat az alábbi pályázati laphoz kérjük mellékelni: https://forms.gle/LyZz7UrRiYwFDxQt6

A nyerteseket e-mailben értesítjük. A legjobb pályamunkákat közzétesszük a www.stampbydemo.hu.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.