Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Állt 42 évet

2023. március 29. 9:37 // Forrás: V-Busz
Kedden este búcsúztatót tartottak a V-Busz kollégái, a Haszkovó-fordulóban található 42 éves bódétól dudaszóval köszöntek el.

A fordulóban található pihenő gyakorlatilag több nemzedéket kiszolgált. 1981-ben telepítették, hogy a buszvezetők kiálláskor kulturált körülmények között tudjanak pihenni. Azóta azonban lényegesen nem fejlesztették, apró komfortjavítások történtek csupán. Régebben jegyeket és bérleteket is lehetett itt vásárolni, de az már jó ideje megszűnt, foglalta össze a V-Busz a bódé történetét Facebook-oldalán.

Az elbontást szerdán kezdik meg, helyére pedig egy konténerépület kerül néhány napon belül. Ennek külső homlokzata az EKF Street Art pályázata részeként színesedik, a sofőrök pedig az eddiginél jóval komfortosabb pihenőt kapnak.

vehir.hu
további cikkek
LMP: jól teljesít a helyi közösségi közlekedés, de nőhetne az utasszám LMP: jól teljesít a helyi közösségi közlekedés, de nőhetne az utasszám Gerstmár Ferenc, az LMP veszprémi önkormányzati képviselője péntek délelőtt tartott sajtótájékoztatót a Haszkovó utcai buszmegállóban, hogy beszámoljon a közösségi közlekedést érintő javaslatairól. 2024. január 26. 17:21 A diákok mellett a kismamák is egy vonaljegy áráért vehetnek bérletet februártól A diákok mellett a kismamák is egy vonaljegy áráért vehetnek bérletet februártól Utazási kedvezményekről döntött a közgyűlés csütörtökön, és megpecsételődött a hulladékszállítást végző VHK Nonprofit Kft. sorsa is. Összefoglalónk az év utolsó képviselő-testületi üléséről. 2023. december 14. 15:49 Két kerékkel a belvárosba - újabb V-bike állomás a vasútnál Két kerékkel a belvárosba - újabb V-bike állomás a vasútnál Az Európa Kulturális Fővárosa programsorozat egyik legfontosabb eleme a közösségi közlekedés fejlesztése volt Veszprémben, amelyben az önkormányzati tulajdonú V-busz Kft. kiemelkedő partnerként vett részt. A V-busz Kft. idei sikertörténete a V-bike közbringa-rendszer elindítása volt júliusban, kedd délután pedig átadták a tizenegyedik gyűjtőállomást is.   2023. december 12. 17:01 Közvetlen járatokat indít a V-Busz a ma esti Gospel karácsonyra Közvetlen járatokat indít a V-Busz a ma esti Gospel karácsonyra 2023. december 11. 13:48

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.