Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Felhívás Dévai Bíró Mátyás-díj adományozásának javaslatára

2023. április 4. 13:55

Az Önkormányzat díjat alapított azon természetes személyek munkásságának elismerésére, akik sokat tettek Kádárta városrész kulturális életének fellendítéséért, a kádártai közösségek formálásáért, fenntartásáért, a kádártai identitás erősítéséért, Kádárta hírnevének öregbítéséért. 

A Dévai Bíró Mátyás-díj adományozását minden veszprémi lakos kezdeményezheti, a jelölésre történő felhívással egyidejűleg megjelentetett ajánlólap kitöltésével. Ajánlólapot a Veszprémi 7Nap március 30-i számában, a Városháza portáján (8200 Veszprém, Óváros tér 9.) és a kádártai ügyfélszolgálat kirendeltségén (Vasút u. 2.) ügyfélfogadási időben (kedd, csütörtök 7:30-12:00, 12:30-16:00) találnak, illetve a www.veszprem.hu weboldalról tölthetnek le. 

A felterjesztési határidő 2023. április 30. 

A díjra jelölni csak az ajánló személy nevének feltüntetésével, az ajánlólap aláírásával, valamint az ajánlólapon további öt támogató személy nevének feltüntetésével és aláírásával lehetséges.

Kérjük a város polgárait, hogy a kitöltött jelölőlapot 2023. április 30-ig küldjék el vagy adják le a következő módokon:

postai úton: 
Veszprém Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala
Polgármesteri Kabinetiroda
Dolhainé Czinki Eszter
8200 Veszprém, Óváros tér 9. 

személyesen: 
Városháza (8200 Veszprém Óváros tér 9.) portáján található gyűjtődobozba
Kádártán a Közösségi Házban (Vasút u. 2.) ügyfélfogadási időben (kedd, csütörtök 7:30-12:00, 12:30-16:00), ügyfélfogadási időn kívül a postaládába dobva

vehir.hu
további cikkek
Májustól megszűnik a fizetős parkolás szombat délelőttönként közgyűlés Májustól megszűnik a fizetős parkolás szombat délelőttönként Beszámolt a rendőrkapitány, ötvenezres támogatást biztosít az önkormányzat az újszülötteknek – ülésezett a képviselő-testület csütörtökön. tegnap 15:06 Szavakban igen, tettekben már kevésbé támogatja néhány képviselő, hogy idén is legyen Gyárkert Szavakban igen, tettekben már kevésbé támogatja néhány képviselő, hogy idén is legyen Gyárkert A márciusi közgyűlésen került pecsét arra a hivatalos döntésre, ami lehetővé teszi, hogy az EKF sikerprojektje, a Gyárkert idén is folytatódjon, sőt egészen 2026-ig a város kiemelt fesztiváljai közé tartozzon. A közgyűlés erről szóló szavazásán viszont meglepő módon nem voltak egységesek a kérdésben a fideszes és ellenzéki képviselők. 2024. április 5. 14:25 2026-ig szinte biztosan lesznek nyári koncertek a Gyárkertben 2026-ig szinte biztosan lesznek nyári koncertek a Gyárkertben A kiemelt fesztiválok közé sorolta és az idei évre jelentős támogatási kerettel látta el a Gyárkertben rendezendő nyári koncerteket a képviselő-testület csütörtöki ülésén. 2024. március 28. 15:09 További kedvezményeket a veszprémieknek és logikusabb gazdálkodást szeretne a Reformerek képviselője közgyűlés További kedvezményeket a veszprémieknek és logikusabb gazdálkodást szeretne a Reformerek képviselője Több Veszprémet érintő téma kapcsán is részletesen kifejtette a véleményét Kovács Rajmund, a Reformerek politikai párt önkormányzati képviselője, aki néhány közgyűlési döntést maga is támogatott, pár esetben viszont fenntartásokat fogalmazott meg. 2024. március 7. 8:44

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.