Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. április 15. Tas, Anasztázia
Veszprém
16°C
2024. április 15. Tas, Anasztázia
Veszprém
16°C

Az EFOTT-ra készülve szerveztek játékos napot az egyetemen

2023. április 6. 13:52
Pecsétgyűjtő játékot szerveztek szerdán a Pannon Egyetemen az EFOTT-tal karöltve abból az alkalomból, hogy az országos fesztiválnak és találkozónak idén nyáron a veszprémi egyetem lesz a házigazdája.

Az öt állomásból álló feladatsort nyolc csapat – a VEN-csapatok és négy kari közösség – teljesítette szerda délután. A csapatok az egyetem aulájától egy rövid megnyitót követően indultak útnak. 

Itt Csillag Zsolt, az intézmény kancellárja köszöntötte az egybegyűlteket. Mint mondta, a Pannon Egyetem a kutatások és a képzések terén is előkelő helyet foglal el a rangsorokban, de bulizásban a veszprémi hallgatók hagyományosan vezető helyen állnak, hiszen 1969-ben az országban először itt szerveztek egyetemi napokat – a VEN idén már a harmincadik alkalommal szólítja meg a fiatalokat a hónap végén. 

Ovádi Péter parlamenti képviselő, a Pannon Egyetem egykori hallgatója hangsúlyozta: nagyszerű év ez a Veszprémben tanuló fiatalok számára, hiszen az Európa Kulturális Fővárosa program, a VEN és az EFFOT is őket szólítja meg. 

Az EFOTT házigazdájaként a Pannon Egyetem az EFOTT pályázatban is bemutatott értékek mentén szervezi az április 5-i pecsétgyűjtő játékot: közösség, kultúra, digitalizáció, fenntarthatóság és sport. A nap a felső kampuszon közös feladattal és egy chillezős beszélgetéssel zárult. 

vehir.hu
Kovács Bálint

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.