Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. július 18. Frigyes
Veszprém
26°C
2024. július 18. Frigyes
Veszprém
26°C

Idén is sokszínű táborkínálattal készül az önkormányzat és intézményei

2023. április 28. 11:33
Sportos, kreatív, informatikai témákban is rendeznek táborokat a nyáron Veszprémben.

Idén is számos táborozási lehetőséget kínálnak a családoknak a veszprémi önkormányzati intézmények, sportegyesületek, kulturális egyesületek, a felhozatalban kreatív,  kézműves, informatikai, nyelvi és sport témájú táborokat is találhatnak – közölte pénteki sajtótájékoztatóján Hegedűs Barbara alpolgármester. 

Változatos programok az önkormányzati táborban is (Fotó: Domján Attila / vehir archív)Változatos programok az önkormányzati táborban is (Fotó: Domján Attila / vehir archív)

Az önkormányzat idén is megrendezi a saját szervezésű napközis táborát is július 3. és augusztus 4. között, ahová a veszprémi lakcímmel rendelkező, 1-7. osztályos gyerekeket várják napi 3580 forintos részvételi díj fejében – a nagycsaládosoknak harminc százalékos kedvezményt biztosítanak. Jelentkezni az általános iskolákban lehet. 
 

vehir.hu
további cikkek
Megdőlt az esetszámrekord a Balatonnál Balaton Megdőlt az esetszámrekord a Balatonnál Drasztikusan megnövekedett a Magyar Vöröskereszt által működtetett Balatoni Elsősegélynyújtó Szolgálat által ellátottak száma a júliusi tartós hőhullám miatt, az önkéntesek már csaknem kétezer bajbajutotton segítettek - derül ki a szervezet MTI-hez szerdán eljuttatott közleményéből. tegnap 14:58 Az árvaszúnyogok segítenek megérteni, hogyan védhetjük meg a Balatont Balaton Az árvaszúnyogok segítenek megérteni, hogyan védhetjük meg a Balatont Vajon milyen volt a Balaton természetes állapota, és mikor változott meg? Helyreállítható-e még a természetközeli állapot? Ezekre a kérdéskere keresték a választ az ELTE Őskörnyezet és Klímaváltozás Kutatócsoport munkatársai legújabb tanulmányukban, amelyben konkrét javaslatokat is megfogalmaztak a tó védelme érdekében. tegnap 21:29 Müller Cecília: ezt a hőséget már az egészséges szervezet is nehezen viseli Müller Cecília: ezt a hőséget már az egészséges szervezet is nehezen viseli Az országos tisztifőorvos praktikus tanácsokat osztott a TV2 műsorában a hőség idejére.  2024. július 16. 16:20 Megdőlt a nyári áramfogyasztási rekord hétfőn Megdőlt a nyári áramfogyasztási rekord hétfőn Megdőlt az idei nyári, valamint a mindenkori nyári rendszerterhelési csúcs hétfőn - közölte a Mavir Magyar Villamosenergia-ipari Átviteli Rendszerirányító Zrt. 2024. július 16. 16:07

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.