Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Idén is sokszínű táborkínálattal készül az önkormányzat és intézményei

2023. április 28. 11:33
Sportos, kreatív, informatikai témákban is rendeznek táborokat a nyáron Veszprémben.

Idén is számos táborozási lehetőséget kínálnak a családoknak a veszprémi önkormányzati intézmények, sportegyesületek, kulturális egyesületek, a felhozatalban kreatív,  kézműves, informatikai, nyelvi és sport témájú táborokat is találhatnak – közölte pénteki sajtótájékoztatóján Hegedűs Barbara alpolgármester. 

Változatos programok az önkormányzati táborban is (Fotó: Domján Attila / vehir archív)Változatos programok az önkormányzati táborban is (Fotó: Domján Attila / vehir archív)

Az önkormányzat idén is megrendezi a saját szervezésű napközis táborát is július 3. és augusztus 4. között, ahová a veszprémi lakcímmel rendelkező, 1-7. osztályos gyerekeket várják napi 3580 forintos részvételi díj fejében – a nagycsaládosoknak harminc százalékos kedvezményt biztosítanak. Jelentkezni az általános iskolákban lehet. 
 

vehir.hu
további cikkek
Sulyok Tamást, az Alkotmánybíróság elnökét jelöli a Fidesz-KDNP államfőnek Sulyok Tamást, az Alkotmánybíróság elnökét jelöli a Fidesz-KDNP államfőnek Sulyok Tamást, az Alkotmánybíróság jelenlegi elnökét jelölik köztársasági elnöknek a kormánypártok - jelentette be Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője csütörtökön Balatonalmádiban, a Fidesz-KDNP kétnapos frakcióüléséről beszámoló sajtótájékoztatón. tegnap 13:49 'Nyugatiak vagyunk mi is, csak normálisak' politika 'Nyugatiak vagyunk mi is, csak normálisak' Hogyan próbál Magyarország lavírozni a nagyhatalmak különböző érdekei közt és hogyan jöhet ki mégis jól ebből egy ilyen kis ország Európában? Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai igazgatója ezekről is beszélt szerda este Veszprémben a Mathias Corvinus Collegium veszprémi képzési központjának előadásán, ahol legújabb, Huszárvágás című könyvét is bemutatta. tegnap 11:28 Dr. Pogátsa Zoltán Veszprémben: az idei évet még ki kell bírni, utána stabilizálódhat a gazdaság gazdaság Dr. Pogátsa Zoltán Veszprémben: az idei évet még ki kell bírni, utána stabilizálódhat a gazdaság Dr. Pogátsa Zoltán, szociológus, közgazdász volt a Veszprém Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara gazdasági évnyitó rendezvényének a vendége szerda délelőtt a kamara nagytermében. Az országosan is elismert szakember előadásában feltárt olyan összefüggéseket a globális gazdaság mechanizmusaiban, amik választ adhatnak számos gazdaságot érintő kérdésre. A jövőkép optimista, de nem magától értetődő. 2024. február 21. 23:09 Ezeket a termékeket lopják el a legtöbben Ezeket a termékeket lopják el a legtöbben Szinte nincs olyan üzletlánc, ahol ne tapasztaltak volna emelkedést a bolti lopásokban az elmúlt évben. A kereskedők több védekező intézkedést is bevezettek a tolvajok ellen. Cikkünkben bemutatjuk, hogy mely mik jelenleg a slágertermékek a bolti lopásoknál. 2024. február 21. 11:32

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.