Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Idén is sokszínű táborkínálattal készül az önkormányzat és intézményei

2023. április 28. 11:33
Sportos, kreatív, informatikai témákban is rendeznek táborokat a nyáron Veszprémben.

Idén is számos táborozási lehetőséget kínálnak a családoknak a veszprémi önkormányzati intézmények, sportegyesületek, kulturális egyesületek, a felhozatalban kreatív,  kézműves, informatikai, nyelvi és sport témájú táborokat is találhatnak – közölte pénteki sajtótájékoztatóján Hegedűs Barbara alpolgármester. 

Változatos programok az önkormányzati táborban is (Fotó: Domján Attila / vehir archív)Változatos programok az önkormányzati táborban is (Fotó: Domján Attila / vehir archív)

Az önkormányzat idén is megrendezi a saját szervezésű napközis táborát is július 3. és augusztus 4. között, ahová a veszprémi lakcímmel rendelkező, 1-7. osztályos gyerekeket várják napi 3580 forintos részvételi díj fejében – a nagycsaládosoknak harminc százalékos kedvezményt biztosítanak. Jelentkezni az általános iskolákban lehet. 
 

vehir.hu
további cikkek
Kerékpárút és kerékpárforgalmi létesítmények építése Veszprém-Gyulafirátót szakaszon A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap és Magyarország költségvetése társfinanszírozásával valósult meg a Széchenyi Terv 2020 Terület- és településfejlesztési Operatív Programjának keretében. A TOP-6.4.1-16-VP1-2019-00003 azonosítószámú projekt keretében valósul meg a kerékpárút és kerékpárforgalmi létesítmények építése a Veszprém-Gyulafirátót szakaszon. Az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott, vissza nem térítendő támogatás összege a TOP-6.4.1-16-VP1-2019-00003projekt keretében 905. 999. 920.-Ft. A támogatás intenzitása a projekt elszámolható költségeinek 100 %-a. A beruházás az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg, a Széchenyi 2020 program keretében.   ma 12:51 LMP: Tartsuk meg városunkban a fiatalokat! LMP: Tartsuk meg városunkban a fiatalokat! A csütörtökön elfogadott ifjúsági stratégia rögzíti, hogy megtartóerőben Veszprém lehetőségei alatt teljesít, népessége csökken és elöregszik. A fiatalok más városokba, vagy akár külföldre mennek. ma 11:03 Szabadtéri jógapont és helyismereti kisfilm is készült a veszprémiek ötletei alapján Szabadtéri jógapont és helyismereti kisfilm is készült a veszprémiek ötletei alapján Bőven túlszárnyalta az elképzeléseket az Európai Unió által támogatott Közösségi szinten irányított helyi városi fejlesztések program (CLLD), melynek eredményeiről a Veszprém az Élhető Város Helyi Akciócsoport számolt be csütörtökön. ma 11:11 Változik az önkormányzati lakások bérlésének szabályozása közgyűlés Változik az önkormányzati lakások bérlésének szabályozása Újra összegyűltek az önkormányzati képviselők csütörtökön, hogy megvitassák a város életét érintő kérdéseket. tegnap 22:23

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.