Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 18. Erik
Veszprém
21°C
2024. május 18. Erik
Veszprém
21°C

Pedagógusok alkotásaiból nyílt kiállítás a Deák iskolában

2023. május 11. 0:09
Szerda délelőtt nyolc pedagógus és egy pedagógiai asszisztens alkotásait állították ki, már-már hagyományosan. Horgolt díszek, vertcsipkék, hímzések, makettek, akrilképek is szerepelnek az intézmény bejárata melletti tárlaton.

A kiállításmegnyitón Gerstmár Ferenc, a Deák iskola körzetének önkormányzati képviselője mondott beszédet, melyben az alkotás fontosságáról beszélt. „Képtelen vagyok megérteni, hogy élhet valaki alkotás nélkül”, idézte Samuel L. Jackson amerikai színészt a képviselő, majd folytatta: a ma nyíló kiállítás annak a bizonyítéka, hogy az iskola pedagógusai között sokan így gondolkodnak.

Gerstmár elmondta: miközben az alkotás kikapcsolódást jelent számukra, értéket is közvetítenek, ezzel pedig példát is mutatnak a gyermekeknek.

Horváth Szilárd, az iskola igazgatója is gratulált kollégáinak, majd a jelenlévő gyermekeknek kívánta, hogy váljanak ők is alkotókká.

A kiállítók: Hoffer Gábor, Kocsárdi Judit, S. Farkas Edina, Vajda-Kovács Ágnes, Leitold Ágnes, Ungváry Ildikó, Bundáné Szabó Zsuzsanna, Giricz Erzsébet.

Szabó Eszter
Domján Attila
további cikkek
A szentlélek eljövetelét ünneplik vasárnap a keresztények A szentlélek eljövetelét ünneplik vasárnap a keresztények A Szentlélek eljövetelét ünneplik vasárnap a keresztények. A húsvét után ötven nappal tartott pünkösd - a húsvét és a karácsony mellett - a harmadik legnagyobb keresztény ünnep, neve a görög pentékoszté (ötven) szóból ered. ma 11:10 Japán-magyar talajgyakorlatok Japán-magyar talajgyakorlatok Négy művész – két magyar és két japán – kerámiáiból nyílt kiállítás csütörtökön a Dubniczay-palota tetőterében. A kiállított darabokat a munkafolyamat teszi még izgalmasabbá. 2024. május 16. 22:15 Kötetben mutatják be a várfelújítás első félidejét Kötetben mutatják be a várfelújítás első félidejét Félidőhöz érkezett Magyarország legnagyobb műemlék-felújítási projektje, a veszprémi várnegyed megújítása. A Gizella Napokon egy friss kiadványokat felsorakoztató beszélgetésen mutatták be az Ősienk hite című fotóalbumot, amely az eddig elvégzett munkát dokumentálja rendkívül színesen, fotókkal illusztrálva. 2024. május 16. 14:40 Ostromok nyomában: honnan tudják a régészek, mi történt? Ostromok nyomában: honnan tudják a régészek, mi történt? Milyen nyomokból tudnak egy-egy várostrom menetére, vagy egyáltalán megtörténtére következtetni a régészek? Nagy Szabolcs Balázs régész erről tartott előadást a Laczkó Dezső Múzeum szabadegyetemi sorozatának részeként kedden. tegnap 21:41

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.