Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Pedagógusok alkotásaiból nyílt kiállítás a Deák iskolában

2023. május 11. 0:09
Szerda délelőtt nyolc pedagógus és egy pedagógiai asszisztens alkotásait állították ki, már-már hagyományosan. Horgolt díszek, vertcsipkék, hímzések, makettek, akrilképek is szerepelnek az intézmény bejárata melletti tárlaton.

A kiállításmegnyitón Gerstmár Ferenc, a Deák iskola körzetének önkormányzati képviselője mondott beszédet, melyben az alkotás fontosságáról beszélt. „Képtelen vagyok megérteni, hogy élhet valaki alkotás nélkül”, idézte Samuel L. Jackson amerikai színészt a képviselő, majd folytatta: a ma nyíló kiállítás annak a bizonyítéka, hogy az iskola pedagógusai között sokan így gondolkodnak.

Gerstmár elmondta: miközben az alkotás kikapcsolódást jelent számukra, értéket is közvetítenek, ezzel pedig példát is mutatnak a gyermekeknek.

Horváth Szilárd, az iskola igazgatója is gratulált kollégáinak, majd a jelenlévő gyermekeknek kívánta, hogy váljanak ők is alkotókká.

A kiállítók: Hoffer Gábor, Kocsárdi Judit, S. Farkas Edina, Vajda-Kovács Ágnes, Leitold Ágnes, Ungváry Ildikó, Bundáné Szabó Zsuzsanna, Giricz Erzsébet.

Szabó Eszter
Domján Attila
további cikkek
Tegyük mámorossá az életet! Tegyük mámorossá az életet! A mód szinte majdnem mindegy, a lényeg, hogy ne féljünk megmerítkezni abban a boldogságban, amit egy elsőre szokatlan, mégis frissességet adó dolog hozhat az életünkben. Például az ékszerek. Erről szól a Művészetek Háza legfrissebb kiállítása. tegnap 16:41 A falakon emberek lógtak miközben lángolt a Lordok háza, az emberek pedig tapsoltak ennek cirkusz A falakon emberek lógtak miközben lángolt a Lordok háza, az emberek pedig tapsoltak ennek Izgalmas, látványos, megmosolyogtató, de leginkább végtelenül szerethető volt az a produkció, amit a Together! cirkuszi előadássorozattal hozott Veszprémbe a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Főváros program. A szombati Kossuth utcai fináléhoz hasonlót pedig még nem látott Veszprém. Cikkünkben megpróbáljuk átadni, amit képeken keresztül lehet ebből. tegnap 13:28 A vidéki magyar kultúra a fókuszban a konferencián kultúra A vidéki magyar kultúra a fókuszban a konferencián Összművészeti konferenciával kezdte meg az érdemi munkáját a Magyar Művészeti Akadémia veszprémi munkacsoportja. tegnap 8:35 Köztéri kiállítás árulja el, miből is ered Veszprém nőiessége Királynék Földjén Köztéri kiállítás árulja el, miből is ered Veszprém nőiessége Rendhagyó kiállítást szerveztek az Egyetemváros Open galériájába. Ezúttal nem valamelyik helyi művész képei láthatók az utcai vitrinekben, hanem egy jelenleg is zajló projekt kulisszatitkait mutatják meg, ami sokkal mélyebb üzenetet hordoz magában, mint azt elsőre bárki is gondolná. 2023. szeptember 23. 12:07

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.