Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Civil napot rendeznek szombaton

2023. május 17. 11:05
Szombaton rendezik meg a városi civil napot a Gyárkertben.

Tizenhatodik alkalommal, ezúttal a Veszprém Megyei Civil Hálózatért Közhasznú Egyesület szervezésében rendezik meg a városi civil napot szombaton, a Gyárkertben. 

Varga Endre, az egyesület elnöke szerdai sajtótájékoztatóján elmondta: a covid hatására sok civil szervezet húzódott vissza, szeretnének nekik is segíteni a járvány előtti pályára visszaállni. Szeretnék megmutatni a szélesebb közönségnek is, hogy szükség van civil szervezetekre, egyúttal megszólítanák az újonnan alakult közösségeket is.

Óhegyi Tamás, a Veszprém Vármegyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ projektvezetője elárulta: a civil nap szervezését tavaly októberben kezdték, közel 80 szervezet részvételével, az önkormányzat és az EKF-program támogatásával, valamint több mint harminc önkéntes bevonásával valósul meg a program, ami ingyenesen és regisztráció nélkül látogatható. 

vehir.hu
további cikkek
Közösségi tér nőtt ki a vár alatti szlemesedő telekből Európa Kulturális Fővárosa Közösségi tér nőtt ki a vár alatti szlemesedő telekből Átadták a Közgáz egykori tornatermében és környezetében kialakított új rendezvényközpontot pénteken. tegnap 16:30 Gyorsítaná és tisztítaná a közlekedést, ha többen buszoznának és kerékpároznának közlekedés Gyorsítaná és tisztítaná a közlekedést, ha többen buszoznának és kerékpároznának Szemléletformáló kerékpáros délutánt rendeztek általános iskolásoknak csütörtök délután a Barátság-parkban. tegnap 11:14 Még több szabadtéri eszközön lehet játszani és kikapcsolódni Veszprémben Még több szabadtéri eszközön lehet játszani és kikapcsolódni Veszprémben Közel százmillió forintos EKF-támogatással újította meg, illetve bővítette a közösségi- és játszótereket Veszprém különböző területein a VKSZ Zrt. tegnap 14:28 A katolikus egyháznak olyan dolgokra is van válasza, amikre elsőre nem is gondolnánk kereszténység A katolikus egyháznak olyan dolgokra is van válasza, amikre elsőre nem is gondolnánk A klímaváltozás témája, a mesterséges intelligencia térhódításának kérdésköre, a fiatalok helyezete, a média működése, ezek mind-mind olyan társadalmi témák, amelyekre az egyháznak konkrét válaszai vannak. A közelgő országos Katolikus Társadalmi Napokon ezek is terítékre kerülnek Veszprémben. 2023. szeptember 21. 15:30

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.