Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
18°C
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
18°C

Jelentős javulást hozhat a Bakonyalján történtő fejlesztés

2023. május 17. 12:32
Gerstmár Ferenc önkormányzati képviselő szerda délelőtt a Török Ignác utcában tartott sajtótájékoztatót.

Gerstmár elmondta, az áprilisi közgyűlés döntött az idei év költségvetésének módosításáról, a Porga Gyula polgármesterrel történt egyeztetések pedig arra vezették, hogy az eddigieknél nagyobb hangsúllyal jelenjenek meg az egyéni választókerületi igények a büdzsében. Úgy tűnik, van forrás a korábban megfogalmazott javaslatokra, számolt be Gerstmár.

A Török Ignác utcában a levéltár és az edzőterem közötti parkolónak a levéltár felé eső része alacsonyabb szintre került, mint az úttest. Emiatt egy-egy nagyobb esőzés után napokig áll a csapadékvíz, melynek elvezetésére megoldás szükséges, a költségvetésbe betervezésre került rá 54 millió forint, igaz, csak a jövő évi befejezéssel lehet számolni.

A Karacs Teréz utcától a Pöltenberg Ernő utcáig, a játszótér mellett vezető gyalogút burkolására hat millió forintot fordít az önkormányzat. A Pöltenberg Ernő utcai játszótér fejlesztésére öt millió forint jut.

Amennyiben a felsorolt fejlesztések magvalósulnak a következő egy évben, jelentős javulást hozhatnak a városrész mindennapjaiban.

Szabó Eszter
Domján Attila

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.