Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. június 14. Vazul
Veszprém
21°C
2024. június 14. Vazul
Veszprém
21°C

Bodzanapot rendeztek Jásdon

2023. május 21. 11:00
A falu apraja-nagyja részt vett a sportpályán szombaton megrendezett programon.

Az egész napos dzsemborin az iskolásokat játékos vetélkedővel várták a pedagógusok és a szülő munkaközösség szervezésében. Az érdeklődőket gasztronómiai sátrakban látták vendégül, és nem hiányozhattak a falunapokon megszokott kulturális és gyerekprogramok sem. A Veszprém-Balaton 2023 Zrt. támogatásával Küngös és Berhida kulturális csoportjai is bemutatkoztak a házigazda jásdiak mellett. A szomszédból, Bakonynánáról a sváb tánckör látogatott el a rendezvényre, míg egy kicsit távolabbról, Tatabányáról nyugdíjas énekes-táncos csoport érkezett. A nap sztárvendégei a Kredenc zenekar, Oszvald Marika és a fiestás Csordás Tibi voltak – tudtuk meg Győry Tünde polgármestertől. 

A rendezvényre Ovádi Péter parlamenti képviselő is kilátogatott, aki a sajtó érdeklődésére dicsérte a falu tudatos imázsépítését. Itt minden a bodzáról szól, a hagyományos rendezvények mellett Bodzaház is működik a településen. A programok révén nemcsak a helybelieket, hanem a turistákat is meg tudják szólítani, és ez jó alkalom arra is, hogy a környékbeli településekkel erősítsék a kapcsolatokat – fogalmazott a képviselő.

vehir.hu
Kovács Bálint
további cikkek
Nincs teljes egyetértés a veszprémi közszereplők körében sem, hogy ki nyeri az Eb-t EURO-2024 Nincs teljes egyetértés a veszprémi közszereplők körében sem, hogy ki nyeri az Eb-t Szombaton délután Svájc ellen elkezdődik a magyar labdarúgó-válogatottnak is az európai kontinensviadal, a csapattal szembeni elvárások pedig a veretlenül megvívott csoportmérkőzések után tovább nőttek. De vajon mire számítanak a csapattól az ismert veszprémi közéleti és kulturális szereplők? Városvezetőt, egyházi elöljárót, sportolót, zenészt és rendőrkapitányt is kérdeztünk erről, valamint arról, hogy ők kit várnak végső győztesként az Európa-bajnokságon. ma 14:13 Köszönet a veszprémi pedagógusok hűségéért! Köszönet a veszprémi pedagógusok hűségéért! A pedagógusokat ünnepelték csütörtök délután a Lovassy László Gimnáziumban, ahol átadták a Ranolder-díjakat. ma 11:25 Szinetár Miklóssal, Puzsér Róberttel, de veszprémi alkotókkal is érkezik az Ünnepi Könyvhét Szinetár Miklóssal, Puzsér Róberttel, de veszprémi alkotókkal is érkezik az Ünnepi Könyvhét Június 20-22. között rendezi Veszprém az Ünnepi Könyvhetet. Az eseményt Gryllus Dániel, a Kaláka Kossuth-díjas zenésze nyitja meg. tegnap 17:53 Can you make it? – A Pannon Egyetem három volt diákja telefon és pénz nélkül vágott át Európán Can you make it? – A Pannon Egyetem három volt diákja telefon és pénz nélkül vágott át Európán Mi kell ahhoz, hogy készpénz, hitelkártya és mobiltelefon nélkül, egy tálca Red Bullt valutaként használva vágjunk át fél Európán? Ezt a kérdést válaszolta meg három volt diákja a Pannon Egyetemnek, Horváth Ádám, Csrepka Máté és Hutvágner Dániel, amikor részt vettek a Red Bull „Can You Make It?” kihívásban. A verseny során 1257 nevű csapatukkal Milánóból Berlinbe utaztak, összegyűjtve a legtöbb pontot a magyar csapatok közül. tegnap 14:51

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.