Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. június 14. Vazul
Veszprém
22°C
2024. június 14. Vazul
Veszprém
22°C

Ossza meg gondolatait az EKF-évről!

2023. május 30. 11:38

Jelentkezőket keresnek egy beszélgetős kutatásba, amiben a veszprémiek véleményét szeretnék jobban megismerni arról, hogyan élték meg az Európa Kulturális Fővárosa címviselés eddigi hónapjait, mennyire hat a mindennapjaikra, okoz-e számukra akár örömöt, akár bosszúságot.

Aki szívesen részt venne egy ilyen beszélgetésen, a kutatás szervezői - a Veszprém-Balaton Régió Kultúrájáért Közalapítvány és a HÉTFA Elemző Központ Kft. - kérik, jelentkezzen az alábbi oldalon: 

www.hetfa.hu/ekf-beszelgetes

A részvételt vásárlási utalvánnyal és további ajándékokkal honorálják, áll a felhívásban! 

vehir.hu
további cikkek
Így alakul át és válik digitális élményközponttá a Dimitrov Így alakul át és válik digitális élményközponttá a Dimitrov Hamarosan visszaköltözik a kultúra a Dimitrov épületébe, viszont teljesen más formában, mint eddig ismerős volt. Sőt, az, ami várhatóan ősszel megnyílik az újragondolt épületben egész Közép-Európában egyedi lesz. Hétfő délután Porga Gyula polgármester és a CODE digitális élményközpont – ez lesz a Dimitrov új neve – megvalósítói tartottak körbevezetést néhány veszpréminek. Portálunk ott volt ezen az alkalmon és most olvasóinknak is eláruljuk, hogy mit is jelent pontosan az immerzív tér, ami a CODE-ban épül. 2024. június 4. 0:36 Nosztalgiaérzés felmelegítve - újra megnyitott a Kiskuti csárda Nosztalgiaérzés felmelegítve - újra megnyitott a Kiskuti csárda Azt mondják, hogy felmelegítve csak a töltött káposzta jó. A konyhában minden bizonnyal tényleg így van, de ha egy közel kétszáz évre visszatekintő éttermet élesztenek újjá hasonló szellemiséggel, mint egykor működött, ez az alaptétel ugyancsak érvényes. Legalábbis Veszprémben a Kiskuti csárdában sikerült, ami hétvégén nyitott meg, miután az Európa Kulturális Fővárosa programnak köszönhetően felújították és újra élettel töltötték meg. 2024. június 3. 16:37 PÁLYÁZATI FELHÍVÁS közterület felügyelő munkakör PÁLYÁZATI FELHÍVÁS közterület felügyelő munkakör 2024. május 29. 14:25 PÁLYÁZATI FELHÍVÁS közútkezelő ügyintéző munkakör PÁLYÁZATI FELHÍVÁS közútkezelő ügyintéző munkakör 2024. május 29. 14:23

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.