Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 19. József
Veszprém
-0°C
2024. március 19. József
Veszprém
-0°C

Gerstmár Ferenc lesz az LMP veszprémi polgármesterjelöltje

2023. június 1. 11:37 // Forrás: LMP
Az LMP – Magyarország Zöld Pártja Gerstmár Ferencet, Veszprém 2. számú egyéni választókerületének önkormányzati képviselőjét indítja polgármesterjelöltként a jövő évi önkormányzati választásra Veszprémben – közölte a párt.

Gerstmár Ferenc polgármesterként a lakhatási helyzet javításáért, új bérlakások, szolgálati lakások létrehozásáért, az idősotthoni férőhelyek számának növeléséért fog dolgozni. Hite szerint a belváros rehabilitáció folytatásával az önkormányzat hozzájárulhat az irodakapacitások bővítéséhez, a startupok helyzetbe hozásához, ugyanakkor egy élhetőbb, zöldebb környezet kialakításához. A jelenlegi városvezetéssel szemben támogatná két bezárt kis posta újranyitását. A közlekedési és parkolási nehézségek enyhítését prioritásnak tekinti – áll a közleményben.

Gerstmár Ferenc Veszprémben él, ismeri a helyi problémákat – folytatódik a párt társelnökei által aláírt szöveg.  –Nős, négy nagykorú gyermek édesapja. Veszprémben a Lovassy László Gimnáziumban érettségizett, majd művelődésszervező és politikai szakértő végzettséget szerzett. Az LMP pártalapítványának, az Ökopolisz Alapítványnak kuratóriumi tagja. 2010 óta veszprémi önkormányzati képviselőként dolgozik. 2010-2019 között a közjóléti, valamint a városstratégiai és városmarketing bizottságban tevékenykedett, 2015-2019 között az önkormányzat átláthatósági biztosa volt. Jelenleg az ügyrendi és igazgatási bizottság elnöke, a közjóléti bizottság tagja. 

vehir.hu
további cikkek
Az előzetes eredmények szerint Putyin a szavazatok több mint 87 százalékát kapta Az előzetes eredmények szerint Putyin a szavazatok több mint 87 százalékát kapta A szavazatok 87,29 százalékát kapta meg az orosz elnökválasztáson Vlagyimir Putyin hivatalban lévő államfő a jegyzőkönyvek 99,75 százalékának feldolgozása után - jelentette be Ella Pamfilova, az orosz központi választási bizottság elnöke. tegnap 14:55 Kilőtt a Veszprém kártya népszerűsége márciusban, a jövőben tovább bővül a kedvezmények köre Veszprém kártya Kilőtt a Veszprém kártya népszerűsége márciusban, a jövőben tovább bővül a kedvezmények köre Idén március 1-től éledt újjá a Veszprém kártya, azóta pedig meredeken emelkedik a népszerűsége a veszprémiek körében. Porga Gyula polgármester azt ígérte, a jövőben tovább bővül a kedvezmények köre, amit a kártyatulajdonosoknak biztosít a város. tegnap 22:11 Idén is indulnak vonatok a horvát tengerpartra Budapestről Idén is indulnak vonatok a horvát tengerpartra Budapestről Az Adria InterCity június 18-tól szeptember 30-ig heti három alkalommal közlekedik a horvát tengerpartra, Splitbe Budapestről - közölte az MTI-vel a MÁV-START vasárnap. tegnap 10:52 Talpra Magyar Péter, hív a haza! Talpra Magyar Péter, hív a haza! Mivel a rendszer megdőlt péntek délután három órakor az Andrássy úton, ahol egy nagyobb pedagógustüntetésnyi ember gyűlt össze – majd sétált tovább egy része Karácsony Gelgőre - a belbudai Petőfi-imitátor zászlóbontásán, ezért ez már nem is publicisztika, csupán egy lábjegyzet Magyar Péter bestseller életművén.   tegnap 14:59

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.