Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Látványos újítás miatt volt félpályás lezárás a Viadukton

2023. június 5. 16:11
Megkapja a neki járó fényt Veszprém egyik ikonikus látványossága, a Viadukt, de mellette a Városháza, a Tűztorony és a Hősök kapuja is fényesebb lesz hamarosan.

Hétfő reggel sokaknak okozott kellemetlenséget, hogy a Viadukton félpályás útlezárás volt, ugyanis a hídon szakemberek dolgoztak.

Ők a Gátiba Solar kollégái voltak, akik éppen a Viadukt díszkivilágítását építették.

Veszprém látványossága tehát hamarosan olyan arcát mutatja napnyugta után, ami teljesen újszerű lesz, mint eddig.

Városházi információink szerint a Vidadukt mellett zajlik a Tűztorony, a Hősök kapuja és a Városháza díszkivilágításának kialakítása is, tehát a közeljövőben négy ikonikus épület is megújul látványosan.

Ezzel párhuzamosan a Várban sem álltak meg a munkák, a rekonstrukció során a teljes várnegyed is kap majd díszkivilágítást, de ez csak később készül el. A mostani négy épület várhatóan a következő hetekben felfénylik már.

vehir.hu
Domján Attila
további cikkek
Összefogás a tudomány népszerűsítéséért Összefogás a tudomány népszerűsítéséért Tudománynépszerűsítő, kutatási, oktatási és képzési, fejlesztési célból kötött együttműködési megállapodást a Selye János Diáklabor pályázat kapcsán a Pannon Egyetem, a Veszprémi Szakképzési Centrum Ipari Technikum és a Charles River Laboratories Hungary Kft – közölte az egyetem. ma 13:26 Ne sodord veszélybe a vízimadarak életét, ne etesd őket! Ne sodord veszélybe a vízimadarak életét, ne etesd őket! Az utóbbi években egyre növekvő aggodalommal figyeljük a vízimadarak etetésének népszerűségét, mely jelentős ökológiai és egészségügyi kockázatokkal jár. ma 12:03 Addikciók ellen – csellengő fiatalok, drogok, digitális függőség Addikciók ellen – csellengő fiatalok, drogok, digitális függőség A hétfő délelőtti konszenzusos minikonferencia során bemutatták a Kábítószerügyi Egyeztető Fórumok által kezdeményezett fejlesztéseket azok a szakemberek, akik részt vesznek a kábítószerügyi stratégia végrehajtásában. Az eseményen ismertették a KAB-KEF-21-0004 "A KEF-ek fejlesztése Veszprém megyében" pályázat eredményeit is.   ma 12:11 A munkahelyi kávézás hasznosabb, mint gondolnánk A munkahelyi kávézás hasznosabb, mint gondolnánk A munkaidő statisztikájában a kávészünetek látszólag csak kidobott percek a termelékenységből, viszont több kutatás is igazolta már, hogy a munkahelyen elköltött kávék nem csak az egészségre, hanem a munkabírásra is jó hatással van. Persze ebben az esetben is ott villog a mértékletesség piros lámpája. tegnap 13:24

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.