Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 2. Zsigmond
Veszprém
16°C
2024. május 2. Zsigmond
Veszprém
16°C

Nem csak a zenéről szól az EFOTT

2023. július 6. 15:42
Jövő héten, július 12. és 16. között rendezik meg az EFOTT-ot a Velencei-tónál. A rendezvény házigazdája a Pannon Egyetem.

Fotó: EFOTTFotó: EFOTT

A nagyszínpadon olyan fellépőkkel találkozhatunk, mint a Valmar, a Halott Pénz, Azahriah vagy a Beton.Hofi, a korábbi generációkat képviseli Majka, a WellHello és ByeAlex, míg a retro kategória netovábbját Korda György és Balázs Klári, Geszti Péter valamint Nótár Mary jelentik.

A zenei produkciók mellett számos kulturális programmal is készülnek a szervezők, ezekről csütörtökön tartottak sajtótájékoztatót a Pannon Egyetem vezetői és az intézmény partnerei. Az Európa Kulturális Fővárosa program támogatásával lesz örömdobolás, társasjáték, irodalmi beszélgetés, Hybridcycle workshop. De elüthetjük az időt jógával, crossfittel, a karrierpontokon kompetenciafejlesztés, önismereti programok és fesztiválpszichológus segítenek abban, hogy az élet nagy dolgait illetően is megvilágosodhassunk. 

vehir.hu
további cikkek
A digitális világot hozták közelebb az óvodásokhoz, analóg módszerekkel A digitális világot hozták közelebb az óvodásokhoz, analóg módszerekkel A 2023/2024-es tanév tavaszi szemeszterében egy úttörő projektbe kezdett a Pannon Egyetem a Veszprémi Ringató Körzeti Óvodával, hiszen a Pannon Egyetem Humántudományi Kar Digitális Módszertani Intézete és a Ringató Óvoda kooperációban indult a Digitális Témahéten. tegnap 7:23 Érkezik Charlie, a Margaret Island, a Kiscsillag és a Follow the Flow is a Gizella Napokra Érkezik Charlie, a Margaret Island, a Kiscsillag és a Follow the Flow is a Gizella Napokra Május 6. és 12. között 20 helyszínen több mint 50 zenei, családi és gasztronómiai program várja az érdeklődőket a veszprémi Gizella Napokon! 2024. április 30. 10:45 'Fesztiváloztak' a vállalkozások Veszprémben gazdaság 'Fesztiváloztak' a vállalkozások Veszprémben Az ESG került a középpontba a II. VOSZFESZT rendezvényen, amelyet Veszprémben tartottak április 25-én. A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ) és a Pannon Egyetem közös fórumán többek között arra biztatták a vállalkozásokat, hogy az ESG-vel kapcsolatos jelentéseket a szervezeti hatékonyság növelése érdekében is érdemes elkészíteni. 2024. április 30. 9:21 A szerepjáték legfőbb hozadéka a közösséghez való tartozás A szerepjáték legfőbb hozadéka a közösséghez való tartozás Már négy éve annak, hogy útjára indult a Pannon Egyetem Humántudományi Kar beszélgetős sorozata, amelynek célja, hogy az intézmény szakjaira valamilyen módon rácsatlakozva, kilépjenek az iskola falai közül, és egy hangulatos kávézóban beszélgessenek szakértő vendégekkel. A hétfői Pannon Kultúrklub tehát gamerek világába kalauzolta az érdeklődőket. 2024. április 30. 10:59

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.