Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. július 18. Frigyes
Veszprém
26°C
2024. július 18. Frigyes
Veszprém
26°C

Nem csak a zenéről szól az EFOTT

2023. július 6. 15:42
Jövő héten, július 12. és 16. között rendezik meg az EFOTT-ot a Velencei-tónál. A rendezvény házigazdája a Pannon Egyetem.

Fotó: EFOTTFotó: EFOTT

A nagyszínpadon olyan fellépőkkel találkozhatunk, mint a Valmar, a Halott Pénz, Azahriah vagy a Beton.Hofi, a korábbi generációkat képviseli Majka, a WellHello és ByeAlex, míg a retro kategória netovábbját Korda György és Balázs Klári, Geszti Péter valamint Nótár Mary jelentik.

A zenei produkciók mellett számos kulturális programmal is készülnek a szervezők, ezekről csütörtökön tartottak sajtótájékoztatót a Pannon Egyetem vezetői és az intézmény partnerei. Az Európa Kulturális Fővárosa program támogatásával lesz örömdobolás, társasjáték, irodalmi beszélgetés, Hybridcycle workshop. De elüthetjük az időt jógával, crossfittel, a karrierpontokon kompetenciafejlesztés, önismereti programok és fesztiválpszichológus segítenek abban, hogy az élet nagy dolgait illetően is megvilágosodhassunk. 

vehir.hu
további cikkek
A nyárvégi INOTA Focus ismét lebilincselő fényművészettel teríti be az erőművet A nyárvégi INOTA Focus ismét lebilincselő fényművészettel teríti be az erőművet A 2023-as első INOTA Fesztivál fényművészeti programjának egyenes ági folytatásaképp jelentkezik most augusztus 30-tól a háromnapos INOTA Focus: RADIANCE, hogy ismét összekapaszkodjon az üzemen kívüli inotai hőerőmű és a kortárs vizuális kultúra. Az INOTA Fesztivál az Erste támogatásával ráadásul fényművészeti pályázatot is hirdet. 2024. július 16. 22:02 Siklósi Lajosról nevezte el vitorlását a Pannon Egyetem Pannon Egyetem Siklósi Lajosról nevezte el vitorlását a Pannon Egyetem A Siki nevű Dolphin 26 típusú vitorlást hétfőn avatták fel a balatonalmádi Nereus Park Hotel kikötőjében. 2024. július 16. 12:15 Frissítő italok és üdítő koncertek a rekkenő hőségben Rozé Rizling Jazz Napok Frissítő italok és üdítő koncertek a rekkenő hőségben Péntek esete megnyitotta kapuit az Óváros téren a veszprémi nyár egyik legjobban várt fesztiválja, a Rozé Rizling Jazz Napok. 2024. július 13. 15:07 Pro Meritis díjjal ismerték el dr. Domokos Endre munkásságát Pro Meritis díjjal ismerték el dr. Domokos Endre munkásságát Az oktatás, a kutatás-fejlesztés, valamint a környezetvédelem területén végzett kiemelkedő szakmai munkája elismeréseként Dr. Domokos Endre Gábor részére Pro Meritis érmet adományozott a polgármester. A díjat a Pannon Egyetem Mérnöki Karának csütörtöki diplomaosztóján vehette át. 2024. július 12. 12:29

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.