Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. július 17. Endre, Elek
Veszprém
28°C
2024. július 17. Endre, Elek
Veszprém
28°C

Édes és hűsítő meglepetést kaptak a táborozók

2023. július 25. 12:00
Idén is több száz kisdiák tölti a vakációt az önkormányzat által szervezett nyári táborokban, Bázsa Botond önkormányzati képviselő pedig ezúttal is ajándék jégkrémmel tette még élvezetesebbé számukra a nyári napokat.

Bármilyen jó és várva várt is a nyár, a szülők számára mindig nagy kérdés, ki vigyázzon a vakáció alatt a gyerekekre, mivel tudják lefoglalni őket? A nagyszülők sokszor távol vannak, a vállalkozások által szervezett táborok pedig olykor rendkívül költségesek tudnak lenni, amit nem mindenki engedhet meg magának.

Rájuk gondolva szervezi meg évek óta napközis nyári táborát az önkormányzat, ahova a veszprémi 1-7. osztályt végzett tanulókat várják. A július elejétől augusztus első hetéig több turnusban zajló táboroknak ezúttal is a Deák Ferenc Általános Iskola adott helyet, melyekben heti rendszerességgel mintegy 80-100 gyermek vett részt – van, aki évek óta visszajár, de mindig akadnak első táborozók is.

Horváth Miklós táborvezető elmondta, igyekeznek minél színesebb lehetőségekkel szolgálni a gyerekeknek: a programok között szerepelt például kisvonatozás, mozizás, kerékpáros bemutató, sport vetélkedő és kézműves tevékenység is, de meglátogatták a Tegulariumot, a várpalotai Thury-várat és a Zirci arborétumot is, valamint a balatoni hajókázás sem maradt el.

Az utolsó előtti turnus idején pedig meglepetés is várta a kicsiket: Bázsa Botond önkormányzati képviselő ezúttal is ellátogatott a gyerekekhez, hogy saját pénzéből vásárolt csoki és vanília jégkrémmel örvendeztesse meg a lurkókat. A képviselő elmondása szerint mindig nagy örömmel jön, már-már ünnepnapként tartja számon ezeket az alkalmakat, ahova gyermekei is rendszeresen elkísérik, hogy segítsenek a jégkrémek kiosztásában.

Bertalan Melinda
Domján Attila

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.