Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Édes és hűsítő meglepetést kaptak a táborozók

2023. július 25. 12:00
Idén is több száz kisdiák tölti a vakációt az önkormányzat által szervezett nyári táborokban, Bázsa Botond önkormányzati képviselő pedig ezúttal is ajándék jégkrémmel tette még élvezetesebbé számukra a nyári napokat.

Bármilyen jó és várva várt is a nyár, a szülők számára mindig nagy kérdés, ki vigyázzon a vakáció alatt a gyerekekre, mivel tudják lefoglalni őket? A nagyszülők sokszor távol vannak, a vállalkozások által szervezett táborok pedig olykor rendkívül költségesek tudnak lenni, amit nem mindenki engedhet meg magának.

Rájuk gondolva szervezi meg évek óta napközis nyári táborát az önkormányzat, ahova a veszprémi 1-7. osztályt végzett tanulókat várják. A július elejétől augusztus első hetéig több turnusban zajló táboroknak ezúttal is a Deák Ferenc Általános Iskola adott helyet, melyekben heti rendszerességgel mintegy 80-100 gyermek vett részt – van, aki évek óta visszajár, de mindig akadnak első táborozók is.

Horváth Miklós táborvezető elmondta, igyekeznek minél színesebb lehetőségekkel szolgálni a gyerekeknek: a programok között szerepelt például kisvonatozás, mozizás, kerékpáros bemutató, sport vetélkedő és kézműves tevékenység is, de meglátogatták a Tegulariumot, a várpalotai Thury-várat és a Zirci arborétumot is, valamint a balatoni hajókázás sem maradt el.

Az utolsó előtti turnus idején pedig meglepetés is várta a kicsiket: Bázsa Botond önkormányzati képviselő ezúttal is ellátogatott a gyerekekhez, hogy saját pénzéből vásárolt csoki és vanília jégkrémmel örvendeztesse meg a lurkókat. A képviselő elmondása szerint mindig nagy örömmel jön, már-már ünnepnapként tartja számon ezeket az alkalmakat, ahova gyermekei is rendszeresen elkísérik, hogy segítsenek a jégkrémek kiosztásában.

Bertalan Melinda
Domján Attila
további cikkek
Bejelente veszprémi polgármester-jelöltjét a Mi Hazánk Mozgalom választás 2024 Bejelente veszprémi polgármester-jelöltjét a Mi Hazánk Mozgalom A Mi Hazánk Mozgalom részéről a veszprémi elnökük, Kovacsics Zsolt száll ringbe az önkormányzati választáson a polgármesteri székért. Mindezt Toroczkai László, a párt országos elnöke jelentette be pénteken Veszprémben, akitől azt is megtudtuk, hogy az európai parlamenti választáson is komoly ambícióik vannak. Ehhez egy európai szinten is jelentős támogatót már maguk mögött tudhatnak. tegnap 14:43 Négy újabb Gripennel erősödik a Magyar Honvédség Négy újabb Gripennel erősödik a Magyar Honvédség A Honvédelmi Minisztérium közleményében azt írta, Magyarország megnövekedett külföldi szerepvállalása és a megváltozott biztonsági környezet miatt szükségessé vált a légierő harcászati repülő képességének továbbfejlesztése. 2024. február 23. 13:48 A kommunizmus áldozataira emlékeztek Veszprémben A kommunizmus áldozataira emlékeztek Veszprémben Február 25. a kommunista diktatúrák áldozatainak emléknapja, melyet Kovács Béla kisgazda politikus 1947-ben történt letartóztatásának évfordulója kapcsán jelölt ki a parlament még 2000-ben. Az emléknaphoz kapcsolódóan pénteken Veszprémben is fejet hajtottak az áldozatok emléke előtt.  tegnap 9:14 Hétfőn választ államfőt a parlament Hétfőn választ államfőt a parlament A köztársasági elnököt február 26-án választja meg az Országgyűlés - közölte Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője a házbizottság pénteki ülését követően a Facebookon. 2024. február 23. 13:01

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.