Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Hétfőn indul a Kemecse utcai parkoló építése

2023. augusztus 29. 15:20
Csík Richárd, a városrész önkormányzati képviselője lakossági fórumot tartott az érintett terüleen élőknek, amelyen szóba került az ideiglenes parkolás megoldása is.
 

Szeptember 4-én vonulnak fel a munkagépek és kezdik meg az egyetemvárosi Kemecse utcában az új parkoló kialakítását, ezzel az ott élőknek egy régi kívánsága teljesül. A területen ugyanis eddig rendezetlen körülmények között, általában csak a szokásjog alapján tudták leparkolni autójukat, eső esetén ráadásul a sáros földön tudták csak ezt megtenni.

A helyzet megoldása érdekében már több lakossági fórumot is szervezett a térség megválasztott önkormányzati képviselője, Csík Richárd, ezeken nem egy alkalommal a Polgármesteri Hivatal Városüzemetetési Irodájából is részt vettek szakértők, hogy a szakmai tartalmat összhangba tudják hozni a lakosok valós igényeivel.

A hétfői lakossági fórum már arról szólt, hogy szeptember 4-én ténylegesen is elindulhat a munka, addig pedig egy ideiglenes parkolót alakítanak ki az érintett Stadion utca 24-26-28-30-as társasházak lakosainak.

Csík Richárd a fórumon azt is elmondta, amennyiben a kiszemelt helyszín beválik, mint parkoló, akkor a projekt elkészültével a Vetési Albert Gimnázium tartalék parkolójaként tudna funkcionálni tovább. Ez akár a környező utcák parkolási leterheltségét is enyhítheti az iskolai események alkalmával. Ezt a lehetőséget a későbbiekben még megvizsgálják, most viszont a térség lakosainak jelent hatékony átmeneti megoldást.

vehir.hu
további cikkek
Régóta nem volt ennyire színes a veszprémi képviselő-testület választás 2024 Régóta nem volt ennyire színes a veszprémi képviselő-testület Bár csak októbertől alakulnak meg hivatalosan az önkormányzatokban az új képviselő-testületek, a megbízóleveleket az újonnan megválasztott képviselőknek már átadták. Veszprémben kedden délután a városházán több olyan politikus is átvette ezt a dokumentumot, akinek első ciklusa lesz képviselőként. ma 1:29 A Tisza Párt érkezik, a KDNP távozik az Európai Néppártból A Tisza Párt érkezik, a KDNP távozik az Európai Néppártból Az Európai Néppárt (EPP) európai parlamenti frakciója keddi, brüsszeli ülésén 97 százalékos támogatás mellett hozzájárult a Tisza Párt felvételéhez az EPP uniós parlamenti képviselőcsoportjába. A Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) ugyanakkor távozik az Európai Néppártból (EPP) és annak frakciójából. tegnap 19:40 Harmadfokú hőségriasztás lép életbe szerdától Harmadfokú hőségriasztás lép életbe szerdától Harmadfokú hőségriasztást rendelt el az ország egész területére szerda nulla órától szombat éjfélig az országos tisztifőorvos a HungaroMet Magyar Meteorológiai Szolgáltató Nonprofit Zrt. előrejelzése alapján - tájékoztatott a Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ (NNGYK) és a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) közös közleményében kedden tegnap 14:08 Elkészült Magyarország legteljesebb állatvédelmi tananyaga, állatvédelmi képzéssorozat indult jogalkalmazóknak a Közös ügyünk az állatvédelem Alapítvány jóvoltából Elkészült Magyarország legteljesebb állatvédelmi tananyaga, állatvédelmi képzéssorozat indult jogalkalmazóknak a Közös ügyünk az állatvédelem Alapítvány jóvoltából Az alapítvány 2024 júniusától folyamatosan tölti fel honlapjára a jogalkalmazókat segítő, összesen több mint 1400 oldalas állatvédelmi információs kiadványait, amelyek bárki által térítésmentesen letölthetőek. 2024. június 17. 10:56

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.