Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. június 15. Jolán
Veszprém
14°C
2024. június 15. Jolán
Veszprém
14°C

Több helyen új igazgatóval kezdik meg a tanévet

2023. augusztus 30. 22:42
Ünnepélyes tanévnyitó értekezletet tartott a Veszprémi Tankerületi Központ szerdán a Csermák Antal Alapfokú Művészeti Iskolában, ahol az újonnan megbízott magasabb vezetők kinevezését is átadták.

Az értekezlet kezdetén Szauer István, a Veszprémi Tankerületi Központ igazgatója kívánt nyugodt tanévet a jelenlévő intézményvezetőknek és helyetteseknek. Szauer úgy fogalmazott, a pedagógusok számára az osztályterem jelenti azt a helyet, ahol kicsit kizárhatja a külvilágot, s annak érdekében, hogy minél kiegyensúlyozottabb évben legyen részük, érdemes a jövőben is erre koncentrálni, a döntéseket higgadtan meghozni. „Egy nyugodt vezető nyugodt tantestületet, egy nyugodt tantestület pedig nyugodt iskolát eredményez” – hangsúlyozta.

Több helyen a korábbi igazgatói, intézményvezetői ciklusok leteltével pályázatokat is kiírtak a tavasszal, amelynek eredményeként augusztus 25-én a Belügyminisztériumban átadták az újabb ciklust kezdő, illetve újonnan megválasztott igazgatói megbízásokat is, amelyeket most személyesen is átvehettek és aláírhattak az érintettek.

Az újonnan kinevezett igazgatók a következők lettek:

  • Bán Aladár Általános Iskola – Dr. Juhász Attiláné
  • Györgyi Dénes Általános Iskola – Ács Attila
  • Hriszto Botev Német Nemzetiségi Nyelvoktató Általános Iskola – Hriszto Botev Német Nemzetiségi Nyelvoktató Általános Iskola
  • Ősi Általános Iskola – Vidamon Ildikó
  • Veszprém Megyei Pedagógiai Szakszolgálat – Szedlák Bernadett
  • Veszprémi Középiskolai Kollégium – Hencsei László
  • Vörösberényi Általános Iskola – Zanathy László

Második ciklusát kezdi meg Dobos Tamás a Thuri György Gimnázium, Lampertné Váliczkó Mária a Borzavár Porvai Német Nemzetiségi Nyelvoktató Általános Iskola, Dudás Zsolt a Balatonfűzfői Irinyi János Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola valamint Kálmán Andrásné a Berhidai II. Rákóczi Ferenc Német Nemzetiségi Nyelvoktató Általános Iskola igazgatója.

vehir.hu
Szalai Csaba
további cikkek
Karácsony Gergely 41 szavazattal nyerte a főpolgármester-választást, mégis új választást akar Karácsony Gergely 41 szavazattal nyerte a főpolgármester-választást, mégis új választást akar A főpolgármester-választás érvénytelen szavazatainak ellenőrzése után Karácsony Gergely nyerte meg a választást 41 szavazattal - derült ki a Nemzeti Választási Bizottság (NVB) péntek esti ülésén. tegnap 20:49 Nincs teljes egyetértés a veszprémi közszereplők körében sem, hogy ki nyeri az Eb-t EURO-2024 Nincs teljes egyetértés a veszprémi közszereplők körében sem, hogy ki nyeri az Eb-t Szombaton délután Svájc ellen elkezdődik a magyar labdarúgó-válogatottnak is az európai kontinensviadal, a csapattal szembeni elvárások pedig a veretlenül megvívott csoportmérkőzések után tovább nőttek. De vajon mire számítanak a csapattól az ismert veszprémi közéleti és kulturális szereplők? Városvezetőt, egyházi elöljárót, sportolót, zenészt és rendőrkapitányt is kérdeztünk erről, valamint arról, hogy ők kit várnak végső győztesként az Európa-bajnokságon. tegnap 14:13 Köszönet a veszprémi pedagógusok hűségéért! Köszönet a veszprémi pedagógusok hűségéért! A pedagógusokat ünnepelték csütörtök délután a Lovassy László Gimnáziumban, ahol átadták a Ranolder-díjakat. tegnap 11:25 Szinetár Miklóssal, Puzsér Róberttel, de veszprémi alkotókkal is érkezik az Ünnepi Könyvhét Szinetár Miklóssal, Puzsér Róberttel, de veszprémi alkotókkal is érkezik az Ünnepi Könyvhét Június 20-22. között rendezi Veszprém az Ünnepi Könyvhetet. Az eseményt Gryllus Dániel, a Kaláka Kossuth-díjas zenésze nyitja meg. 2024. június 13. 17:53

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.