Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Gerstmár Ferenc: A biztonság az első!

2023. szeptember 5. 15:20
Kedd délelőtt Gerstmár Ferenc, a veszprémi 2. választókerület önkormányzati képviselője tartott sajtótájékoztatót arról, milyen biztonsági intézkedések lépnek érvénybe.

Gerstmár felhívta a figyelmet arra, hogy a biztonságérzet az életminőségünket erősen meghatározza, így rendkívül fontos, hogy figyelmet fordítsunk rá. Ennek növeléséhez saját választókerületében több intézkedéssel is hozzájárul. A Veszprémi Polgárőr Egyesület az elmúlt évben több új taggal is bővült a Damjanich János utca, valamint a Gábor Áron utca környékén. Szolgálatukkal jelentősen hozzájárulnak a közrend és nyugalom biztosításához. A választókerületi keretből az egyesület kétszázötvenezer forint támogatásban részesült.

Az ősz folyamán szintén a választókerület biztosítja a Deák Ferenc Általános Iskola kamerarendszerének bővítését. Az intézmény előtti parkban, a Haszkovó utca 39. déli oldalán, valamint a Haszkovó utca 27-től a Gábor Áron utca 4. irányába a közvilágítás kiépítésére összesen nyolcmillió forintot szánnak.

A napokban megkezdődött a tanítás, így a Deák Iskolánál, a Görgey Artúr utcában Gerstmár kezdeményezésére kialakítottak egy úgynevezett Kiss & Go paroklót, ami már a tavalyi tanévben is segítette az autóval érkezők gyors kiszállási lehetőségét. Gerstmár felhívta a figyelmet, természetesen nagy öröm, ha minél többen használják a gyors megállót, de aki teheti, közlekedjen gyalog, kerékpárral, vagy autóbusszal.

Szabó Eszter
Szalai Csaba
további cikkek
Májustól megszűnik a fizetős parkolás szombat délelőttönként közgyűlés Májustól megszűnik a fizetős parkolás szombat délelőttönként Beszámolt a rendőrkapitány, ötvenezres támogatást biztosít az önkormányzat az újszülötteknek – ülésezett a képviselő-testület csütörtökön. 2024. április 25. 15:06 Nehezen, de sikerült megegyezni: összeállt az Adamecz-Gerstmár páros a választásra választás 2024 Nehezen, de sikerült megegyezni: összeállt az Adamecz-Gerstmár páros a választásra Hétfő délelőtt hivatalosan véget ért az a több hónapig tartó politikai egyezkedés, aminek a végén Gerstmár Ferenc LMP-s baloldali önkormányzati képviselő az Adamecz Zoltán nevével fémjelzett Együtt Veszprémért civil összefogáshoz csatlakozott. Ezzel együtt nyilvános lett az a tizenkét fős lista is, amivel elindulnak a júniusi önkormányzati választáson. 2024. április 15. 19:20 Új kutyafuttató építi a kutyás közösséget a Görgey utcában Új kutyafuttató építi a kutyás közösséget a Görgey utcában Csütörtök délután hivatalosan is átadták a Görgey Artúr utcai kutyafuttatót. Az eseményen megtekinthettük, amint a kutyusok felavatják a futtató eszközeit. 2024. április 12. 22:16 2026-ig szinte biztosan lesznek nyári koncertek a Gyárkertben 2026-ig szinte biztosan lesznek nyári koncertek a Gyárkertben A kiemelt fesztiválok közé sorolta és az idei évre jelentős támogatási kerettel látta el a Gyárkertben rendezendő nyári koncerteket a képviselő-testület csütörtöki ülésén. 2024. március 28. 15:09

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.