Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2023. december 6. Miklós
Veszprém
-1°C
2023. december 6. Miklós
Veszprém
-1°C

Veszprémi cégeknek köszönhetően fitneszparkkal gazdagodott a Kozmutza Iskola

2023. szeptember 28. 16:13
Az Ada-Bau és a Kozmotech többmilliós felajánlásával a Royal-Kert szabadtéri fitneszgépeket telepített a Kozmutza Flóra Készségfejlesztő Iskola udvarára. A hivatalos átadót szerdán tartották az intézményben.

Az eseményen Ovádi Péter országgyűlési képviselő is jelen volt, aki úgy fogalmazott, az elmúlt években számtalanszor bebizonyosodott, hogy a veszprémi cégek sosem feledkeznek meg a társadalmi szerepvállalásukról: egy nemes ügy érdekében újabb összefogás alakult ki.

Az Ada-Bau, a Kozmotech és a Royal-Kert együttműködését a szeretet hívta életre!

– hangsúlyozta Ovádi, aki az említett cégek mellett az intézmény összes dolgozójának is köszönetet mondott a lelkiismeretes tevékenységükért.

Kamondy Renáta, a Kozmutza Flóra Készségfejlesztő Iskola megbízott igazgatója rámutatott, az intézetükben huszonegy osztály számára csupán egy kisebb tornaterem volt adott a napi sporttevékenység elvégzésére, így a kültéri fitneszpark hatalmas segítséget jelent számukra.

A veszprémi cégeknek köszönhetően régi álmunk valósulhatott meg!

– nyomatékosította a vezető.

Az öt kültéri fitneszgépet, amelyeken egyszerre heten sportolhatnak szerdán már birtokba is vehették a gyermekek. Az Ada-Bau és a Kozmotech közel három millió forintot adományozott a fejlesztésre, amelynek kialakításában a Royal-Kert nyújtott további bérmentes segítséget.

vehir.hu
Kovács Bálint
további cikkek
Könnyebb beilleszkedést tesz lehetővé a Szakképzési Centrum a felsőoktatásba Könnyebb beilleszkedést tesz lehetővé a Szakképzési Centrum a felsőoktatásba A Pannon Egyetem és a Veszprémi Szakképzési Centrum Ipari Technikuma szorosabbra fűzte kapcsolatát azzal, hogy kiegészítették már meglévő megállapodásukat. amely eddig alapvetően a vegyipari, informatikai és távközlés területén megvalósult képzéseket foglalta magába.  A Pannon Egyetem a Humántudományi Karon meghirdetett óvodapedagógus,tanító és pedagógia alapszakokat hozzákapcsolja a technikumban folytatott kisgyermekgondozó- és nevelő képzéshez.   tegnap 18:01 Pedagógus béremelést jelentett be Pintér Pedagógus béremelést jelentett be Pintér A cél a gyermekek tudásszintjének növelése, hogy versenyképesek legyenek az Európai Unió területén - jelentette ki Pintér Sándor belügyminiszter hétfőn az Országgyűlés kulturális bizottsága előtti éves meghallgatásán. 2023. december 4. 17:30 Megnyitott az eplényi sípálya szabadidősport Megnyitott az eplényi sípálya Megnyitott az eplényi sípálya, a téli sportok kedvelői egyelőre az A1-es pályát és a tanulópályát használhatják - közölte a Síaréna Vibe Park közösségi oldalán hétfőn. 2023. december 4. 14:14 Az énekes madarakat lehet, a vízi madarakat tilos etetni! Az énekes madarakat lehet, a vízi madarakat tilos etetni! Kezdődik a 134. országos énekesmadár-etetési szezon, amely az első fagyok beköszöntétől ezek megszűnéséig, márciusig tart - olvasható a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület közleményében. 2023. december 4. 11:19

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.