Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Veszprémi cégeknek köszönhetően fitneszparkkal gazdagodott a Kozmutza Iskola

2023. szeptember 28. 16:13
Az Ada-Bau és a Kozmotech többmilliós felajánlásával a Royal-Kert szabadtéri fitneszgépeket telepített a Kozmutza Flóra Készségfejlesztő Iskola udvarára. A hivatalos átadót szerdán tartották az intézményben.

Az eseményen Ovádi Péter országgyűlési képviselő is jelen volt, aki úgy fogalmazott, az elmúlt években számtalanszor bebizonyosodott, hogy a veszprémi cégek sosem feledkeznek meg a társadalmi szerepvállalásukról: egy nemes ügy érdekében újabb összefogás alakult ki.

Az Ada-Bau, a Kozmotech és a Royal-Kert együttműködését a szeretet hívta életre!

– hangsúlyozta Ovádi, aki az említett cégek mellett az intézmény összes dolgozójának is köszönetet mondott a lelkiismeretes tevékenységükért.

Kamondy Renáta, a Kozmutza Flóra Készségfejlesztő Iskola megbízott igazgatója rámutatott, az intézetükben huszonegy osztály számára csupán egy kisebb tornaterem volt adott a napi sporttevékenység elvégzésére, így a kültéri fitneszpark hatalmas segítséget jelent számukra.

A veszprémi cégeknek köszönhetően régi álmunk valósulhatott meg!

– nyomatékosította a vezető.

Az öt kültéri fitneszgépet, amelyeken egyszerre heten sportolhatnak szerdán már birtokba is vehették a gyermekek. Az Ada-Bau és a Kozmotech közel három millió forintot adományozott a fejlesztésre, amelynek kialakításában a Royal-Kert nyújtott további bérmentes segítséget.

vehir.hu
Kovács Bálint
további cikkek
Régóta nem volt ennyire színes a veszprémi képviselő-testület választás 2024 Régóta nem volt ennyire színes a veszprémi képviselő-testület Bár csak októbertől alakulnak meg hivatalosan az önkormányzatokban az új képviselő-testületek, a megbízóleveleket az újonnan megválasztott képviselőknek már átadták. Veszprémben kedden délután a városházán több olyan politikus is átvette ezt a dokumentumot, akinek első ciklusa lesz képviselőként. ma 1:29 A Tisza Párt érkezik, a KDNP távozik az Európai Néppártból A Tisza Párt érkezik, a KDNP távozik az Európai Néppártból Az Európai Néppárt (EPP) európai parlamenti frakciója keddi, brüsszeli ülésén 97 százalékos támogatás mellett hozzájárult a Tisza Párt felvételéhez az EPP uniós parlamenti képviselőcsoportjába. A Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) ugyanakkor távozik az Európai Néppártból (EPP) és annak frakciójából. tegnap 19:40 Harmadfokú hőségriasztás lép életbe szerdától Harmadfokú hőségriasztás lép életbe szerdától Harmadfokú hőségriasztást rendelt el az ország egész területére szerda nulla órától szombat éjfélig az országos tisztifőorvos a HungaroMet Magyar Meteorológiai Szolgáltató Nonprofit Zrt. előrejelzése alapján - tájékoztatott a Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ (NNGYK) és a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) közös közleményében kedden tegnap 14:08 Elkészült Magyarország legteljesebb állatvédelmi tananyaga, állatvédelmi képzéssorozat indult jogalkalmazóknak a Közös ügyünk az állatvédelem Alapítvány jóvoltából Elkészült Magyarország legteljesebb állatvédelmi tananyaga, állatvédelmi képzéssorozat indult jogalkalmazóknak a Közös ügyünk az állatvédelem Alapítvány jóvoltából Az alapítvány 2024 júniusától folyamatosan tölti fel honlapjára a jogalkalmazókat segítő, összesen több mint 1400 oldalas állatvédelmi információs kiadványait, amelyek bárki által térítésmentesen letölthetőek. 2024. június 17. 10:56

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.