Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Jubilál a Veszprém Városi Hátrányos Helyzetű Fiatalokért Egyesület

2023. november 9. 12:31
Megalakulásának évfordulóját ünnepli a Veszprém Városi Hátrányos Helyzetű Fiatalokért Egyesület, november 11-én tizenötödik alkalommal rendezik meg jótékonysági báljukat.
 

Az esemény beharangozójaként szerda délután tartottak sajtótájékoztatót a szervezők. Az egyesület mindent megtesz, hogy segítség a hátrányos sorban élő fiatalok mindennapjait, az idei évben sikerült a legtöbb támogatást rájuk fordítani, több mint négy millió forint összegben.

Az egyesület elnöke, Molnár Roland elmondta, hogy az idén is színvonalas műsorral készülnek a bálra, a jótékonysági árverés tárgyai között pedig megtalálható lesz például Rasovszky Kristóf olimpiai ezüstérmes és világbajnok úszó által felajánlott is.

A bál azoknak szól, akik tizenöt éve kitartóan, vagy akár nem régen csatlakozva támogatják az egyesület munkáját és vele a rászoruló fiatalokat. A VVHHFE elnöke külön megköszönte Veszprém önkormányzatának és a Pannon Egyetemnek a társadalmi szerepvállalásban tett kiemelkedő szerepüket, illetve a sajtótájékoztatón jelenlévő Ovádi Péter országgyűlési képviselő és kormánybiztos segítő munkáját is, aki egyben a rendezvény fővédnöke is.

Ovádi Péter elmondta: az egyesület kitartó munkája dicséretre méltó, olyan széleskörű összefogás, amelyre mind büszkék lehetünk.

A képviselő kiemelte, hogy Veszprémben rengeteg segítőkész ember van, a támogató közösség pedig egyre csak erősödött a tizenöt év alatt. A köszönet pedig az egyesület elnökét is illeti, és a munkatársakat, akik fáradtságosan dolgoznak ezeknek a gyermekeknek az életkörülményeik javításában.

Az esemény végén Váradiné Sziklai Erika, az egyesület alelnöke is megköszönte az összes támogatást, úgy gondolja, az éves munka záróakkordja a jótékonysági bál, de utána sem pihennek, hiszen igyekeznek a karácsonyt is szebbé tenni.

Balogh Dóra
Kovács Bálint
további cikkek
Kedvezményes áron utazhatnak a kutyák is az új tarifarendszerben Kedvezményes áron utazhatnak a kutyák is az új tarifarendszerben Ovádi Péter, az állatvédelmi cselekvési terv kidolgozásáért és végrehajtásáért felelős kormánybiztos bejelentette, hogy a kutya-országbérlet havonta 1890 forintba fog kerülni, és az érvényességi ideje alatt az egész országban lehet majd vele a kutyákat szállítani. tegnap 14:05 Új kutyafuttatókkal gazdagodik Veszprém Új kutyafuttatókkal gazdagodik Veszprém Március végétől a Cserepes parkban és a Görgey utcában is biztonságos körülmények között mozgathatják meg ebeiket a kutyások. tegnap 15:33 Porga Gyulával az élen és több új képviselővel folytatná a kormánypárt Veszprémben választás 2024 Porga Gyulával az élen és több új képviselővel folytatná a kormánypárt Veszprémben Porga Gyula negyedik alkalommal is megméretteti magát a polgármesterségért, a következő önkormányzati ciklusra pedig konkrét stratégiája is van a Veszprémet 2010 óta irányító városvezetőnek. A hivatalos bejelentésre szerda délután került sor, amikor a Fidesz-KDNP pártszövetség beelőzve az összes ellenzéki csoportosulást, megnevezte azt a tizenkét képviselő-jelöltet is, akik az egyéni körzetekben indulnak majd. A jelöltek közt több új név is szerepel, néhányan viszont az eddigi képviselőtestületből befejezik az ilyen jellegű politizálást. 2024. február 28. 16:21 Sorsszerű rendőri életút interjú Sorsszerű rendőri életút Ficsor Karolina Diána rendőr alezredes hosszú és izgalmas karriert tudhat maga mögött. Az egykori lovas sportolóból Orosházán lett rendőr, később Szegeden, majd bűnügyi osztályvezető Budapesten, és most nemrégiben nevezték ki Veszprém új kapitányságvezetőjének. Volt már Miss Police díjazott, elkötelezett állatvédő, és amellett, hogy egy valóban régivágású, kemény rendőr, aki még valóban hisz a hivatásában és a becsületben, ízig-vérig nő maradt.   2024. február 28. 12:18

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.