Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. július 25. Kristóf, Jakab
Veszprém
20°C
2024. július 25. Kristóf, Jakab
Veszprém
20°C

Jubilál a Veszprém Városi Hátrányos Helyzetű Fiatalokért Egyesület

2023. november 9. 12:31
Megalakulásának évfordulóját ünnepli a Veszprém Városi Hátrányos Helyzetű Fiatalokért Egyesület, november 11-én tizenötödik alkalommal rendezik meg jótékonysági báljukat.
 

Az esemény beharangozójaként szerda délután tartottak sajtótájékoztatót a szervezők. Az egyesület mindent megtesz, hogy segítség a hátrányos sorban élő fiatalok mindennapjait, az idei évben sikerült a legtöbb támogatást rájuk fordítani, több mint négy millió forint összegben.

Az egyesület elnöke, Molnár Roland elmondta, hogy az idén is színvonalas műsorral készülnek a bálra, a jótékonysági árverés tárgyai között pedig megtalálható lesz például Rasovszky Kristóf olimpiai ezüstérmes és világbajnok úszó által felajánlott is.

A bál azoknak szól, akik tizenöt éve kitartóan, vagy akár nem régen csatlakozva támogatják az egyesület munkáját és vele a rászoruló fiatalokat. A VVHHFE elnöke külön megköszönte Veszprém önkormányzatának és a Pannon Egyetemnek a társadalmi szerepvállalásban tett kiemelkedő szerepüket, illetve a sajtótájékoztatón jelenlévő Ovádi Péter országgyűlési képviselő és kormánybiztos segítő munkáját is, aki egyben a rendezvény fővédnöke is.

Ovádi Péter elmondta: az egyesület kitartó munkája dicséretre méltó, olyan széleskörű összefogás, amelyre mind büszkék lehetünk.

A képviselő kiemelte, hogy Veszprémben rengeteg segítőkész ember van, a támogató közösség pedig egyre csak erősödött a tizenöt év alatt. A köszönet pedig az egyesület elnökét is illeti, és a munkatársakat, akik fáradtságosan dolgoznak ezeknek a gyermekeknek az életkörülményeik javításában.

Az esemény végén Váradiné Sziklai Erika, az egyesület alelnöke is megköszönte az összes támogatást, úgy gondolja, az éves munka záróakkordja a jótékonysági bál, de utána sem pihennek, hiszen igyekeznek a karácsonyt is szebbé tenni.

Balogh Dóra
Kovács Bálint
további cikkek
Nyilvánosságra hozták a felsőoktatási ponthatárokat Nyilvánosságra hozták a felsőoktatási ponthatárokat Nyilvánosságra hozták az idei felsőoktatási felvételi ponthatárokat szerda este, ezzel eldőlt, hogy az általános eljárásban hányan kerülnek be egyetemre, főiskolára. tegnap 20:15 Vétett a szabályoknak a Kékszalag nyertese, az óvás mégis elmaradt Kékszalag Vétett a szabályoknak a Kékszalag nyertese, az óvás mégis elmaradt Megóvhatta volna a Kékszalag végeredményét a második helyen befutó Prospex-Delta, végül a vitorláscsapat vezetője és kormányosa a csapat többi tagjának véleményével ellentétesen nem tette ezt meg, így a Fifty-Fifty megtarthatta győzelmét. Lichtenberger Attila a Prospex-Delta vezetője az Indexnek beszélt hosszan arról, hogy milyen szabálytalanságot követett el a győztes hajó és végül ők miért nem éltek az óvással. A Prospex-Delta kormányosa egyébként a veszprémi dr. Kaiser Kristóf, akivel korábban mi is készítettünk interjút. 2024. július 23. 17:12 Nem zár be végleg, csak felújítják a veszprémi állatorvosi rendelőt állatvédelem Nem zár be végleg, csak felújítják a veszprémi állatorvosi rendelőt Szó sincs arról, hogy végleg bezárna a Veszprémi Állatkórház, csupán más lesz az üzemeltetője, aki vállalta, hogy néhány hónap alatt felújítja az épületet, hogy aztán ismét kinyithasson rendelőként. Megkerestük az új üzemeltetőt, dr. Pásztor Istvánt, hogy többet megtudjunk a részletekről. 2024. július 23. 10:46 Magyarország második űrhajósa az Axiom Space Ax-4-es missziójával repül a világűrbe Magyarország második űrhajósa az Axiom Space Ax-4-es missziójával repül a világűrbe Magyarország véglegesítette megállapodását az amerikai Axiom Space-szel, miszerint a második magyar űrhajóst a vállalat soron következő Ax-4-es missziójával bocsájtják fel a világűrbe - tájékoztatta Ferencz Orsolya, a Külgazdasági és Külügyminisztérium űrkutatásért felelős miniszteri biztosa. 2024. július 23. 10:47

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.