Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Workshop a Pannon Egyetemen

2010. június 23. 5:00
A Műszaki Informatikai Kar nemzetközi nyári egyetemet rendez június 21. és július 2. között június, Jiří Klemeš professzor vezetésével.

Jiří Klemeš a brnói műszaki egyetemen diplomázott, majd közel húsz évet Angliában dolgozott. Sokéves tapasztalata van kutatásokban és ipari projektekben, sikeres projektkoordinátor, és a Pannon Egyetem tanára.

Fő témái a folyamatintenzitás, folyamatoptimalizálás és régiós folyamatadaptálás. Nemzetközi hírű neves szakemberek, professzorok tartanak előadásokat. Szomszédos országok diákjai vesznek részt a programon, mely elméleti és gyakorlati ismereteket egyaránt közvetít. Eddig 20 előadó, 25 résztvevő érkezett 11 országból, magyar, görög, osztrák, szlovák, szlovén, angol, román, cseh, amerikai, finn, és ukrán. Nem kreditekért érkeztek, néhányan közös projektek miatt érkeztek. Hasonló szakterületű emberek beszélgetnek egymással eszméket cserélnek. Az előadások és fórumok az I épületben vannak hétköznaponként. Természetesen a programok között szerepel városnézés is Veszprémben.

Ódor Eszter
további cikkek
Veszprémben küzdenek a természettudományok vándorkupájáért a fiatalok oktatás Veszprémben küzdenek a természettudományok vándorkupájáért a fiatalok A veszprémi Kossuth Lajos Általános Iskola ad otthont a Szabó Szabolcs Alapítvány vándorkupájának. A versenyre az ország tizenhárom iskolájából érkeztek hetedikes és nyolcadikos diákok, hogy összemérjék tudásukat a természettudományok területén. ma 14:11 Összhangban a győzelemért: négykezes zongoraverseny zajlik a Csermákban Összhangban a győzelemért: négykezes zongoraverseny zajlik a Csermákban Veszprémben rendezik meg a hétvégén a 13. Országos Zongora Négykezes és Kétzongorás Verseny döntőjét. 2024. április 20. 14:15 Élsportolók két lábon VEDAC Élsportolók két lábon A Társadalmi Innovációs Nemzeti Laboratóriumban valósul meg egy veszprémi kísérleti fejlesztés, az élsportolók sikeres továbbtanulásának elősegítése érdekében. 2024. április 1. 19:55 'Ma felszínesebbek az emberi kötelékek, nagyobb szükség van pszichológusokra' 'Ma felszínesebbek az emberi kötelékek, nagyobb szükség van pszichológusokra' Hatalmas az érdeklődés a Pannon Egyetem Humántudományi Kar szakjai iránt, olyannyira, hogy az ősztől induló pszichológia alapképzést több mint százan jelölték meg első helyen. Ennél is népszerűbb az óvodapedagógia alapképzés, s mindemellett nemrég a terület- és városfejlesztés mesterszakot is sikerült engedélyeztetni az Oktatási Hivatallal. Navracsics Judit, a HTK dékánja úgy fogalmazott: örül a váratlan sikernek, ami azért annyira mégsem váratlan, hiszen évekig dolgoztak azon, hogy a fiatalok ilyen széles spektrumú képzéskínálatból választhassanak. 2024. március 23. 21:21

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.