Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Kígyózó sorok a Pannon Egyetem nyílt napján

2023. november 15. 23:10
Hatalmas az érdeklődés a Pannon Egyetem képzéseire. Szerdán délelőtt tíz órától várták a középiskolás fiatalokat, hogy minél pontosabb és átfogóbb képet adjanak nekik az intézmény képzéseiről, s az új pontszámítási rendszerről.

Egész napos programmal várta a felvételi előtt álló középiskolásokat a Pannon Egyetem. A délelőtti programokon a továbbtanulni készülő diákok tájékozódhattak a képzésekről és a felsőoktatás legfontosabb tudnivalóiról. Az intézmény oktatási igazgatója segített a fiataloknak a felvi.hu-n való eligazodásban, s ismertette a legfontosabb változásokat a felvételivel kapcsolatban. Az egyetem duális céges partnerei is jelen voltak a rendezvényen.

Karrier- és pályaorientációs tanácsadáson, valamint szaktájékoztatókon és laborlátogatásokon is részt vehettek a program keretein belül. Az intézmény legfontosabb fenntarthatósági törekvéseit kalandtúra keretein belül, interaktív módon élhették át a fiatalok.

A rendezvényt Dr. Molnárné Dr. Barna Katalin rektorhelyettes nyitotta meg. Kifejtette, rendkívül izgalmas feladat és kihívás volt a Pannon Egyetem képzési kínálatának bemutatását egy napra sűríteni, s interaktív játékokkal, tájékoztató előadásokkal vonzóvá tenni. A fiatalok átfogó képet kaptak nem csak a képzésekről, de a diákhitelről, ösztöndíj-lehetőségekről, s a városról magáról.

A nyílt napra hatalmas volt az igény, s még egy afterparty is belefért a programba: Regan Lili DJ szettjére és Dzsúdló koncertjére az Acticityben került sor, mondani sem kell, hatalmas sikert arattak a fiatalok körében.

Szabó Eszter
Szalai Csaba

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.