Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Nagyszabású, rendhagyó koncerttel ünnepli tízéves születésnapját a Hangvilla

2023. november 23. 10:19
A kerek jubileum alkalmából december 2-án szombaton egy műfaji határokon átívelő, egyedülálló koncerttel érkezik az ország legnépszerűbb alkalmi zenés formációjának számító Random Trip az egy évtizedes fennállását ünneplő Hangvilla nagytermébe.

A Random Trip egy popzenei improvizációs közösség, népszerű zenei stílusokat (rock, jazz, hip-hop, blues, elektro stb.) vegyítő koncertsorozat, amelyben a magyar könnyűzene szereplői sokszor egészen meglepő összeállításokban működnek együtt és vonják be egymást a legváratlanabb zenei kalandokba.
A Hangvilla 10. születésnapja alkalmából összeállított Hangvilla Special koncerten a sorozat két vezéregyénisége, Delov Jávor dobos és DJ Q-Cee lemezlovas mellett nyolc kivételes tehetségű, különböző stílusvilágból érkező zenész és énekes áll egy színpadra.

Lenyűgöző szaxofonjátékával csatlakozik a fellépők köréhez Dés László Kossuth- és Liszt-díjas zenész és zeneszerző, Sena Dagadu, az Irie Maffia páratlan hangú énekesnője, az énekesként és dj-ként is ismert Péterffy Lili, Zentai Márk, a soul-funk alapokra építkező Mörk együttes frontembere, Eckü, a Veszprémhez kötődő Hősök hip-hop formáció pörgőnyelvű rappere, Thomas Kemon Wesley, az ország legismertebb MC-je, valamint a jazz-pop-blues vonalon számtalan zenei projektben résztvevő Cséry Zoltán billentyűs és Bata István basszusgitáros.

Az est házigazdája, Bélafi László igazgató mellett Porga Gyula polgármester és Dr. Navracsics Tibor területfejlesztési miniszter idézik fel az elmúlt tíz év legemlékezetesebb pillanatait.

vehir.hu
további cikkek
A tízéves Hangvilla-történet Hangvilla A tízéves Hangvilla-történet 2013. november 29-én volt egy színházi előadás Veszprémben. A Pannon Várszínház a „Sose halunk meg” című darabot mutatta be. Ez a kis emlékdarab tíz évvel ezelőttről önmagában még nem érne annyit, hogy felidézzük, de ha hozzátesszük azt, hogy a színpad, ahol előadták az egykori Séd filmszínház helyén épült komplexum deszkái voltak, már érdemes megállni egy pillanatra. Az épületet ma mindenki úgy ismeri, mint Hangvilla. Ezzel debütált a veszprémi kulturális életben a minden szempontból formabontó kulturális intézmény. 2023. december 3. 15:18 Emléktábla őrzi a Hangvillában Benkő László, az Omega billentyűsének emlékét Emléktábla őrzi a Hangvillában Benkő László, az Omega billentyűsének emlékét Szerdán kora este avatták fel Benkő László emléktábláját a Hangvilla első emeleti folyosóján, majd a Pannon Várszínház tisztelegvén a zenész és a teljes Omega zenekar emléke előtt előbemutatót tartott a 2023/24-es évadjának egyik előadásából, az Omega: Égi vándor című rockfantáziából. 2023. június 16. 11:20 Nagy ár olyan párkapcsolatban élni, ahol az ember nem lehet őszinte Nagy ár olyan párkapcsolatban élni, ahol az ember nem lehet őszinte Pilát Gábor író, előadó, a párkapcsolattal foglalkozó hazai irodalom egyik szereplője pénteken a Hangvillában tart előadást Kétségeink fogságában címmel. 2023. április 28. 12:26 Koncerttel zárult az autizmus világnapja köré szerveződő programsorozat Koncerttel zárult az autizmus világnapja köré szerveződő programsorozat Vasárnap délután a Hangvilla éttermében az Iszkiri zenekar szórakoztatta a megjelenteket. 2023. április 2. 17:40

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.