Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 4. Kázmér
Veszprém
16°C
2024. március 4. Kázmér
Veszprém
16°C

Gondoskodik a képviselő a Módszertani bölcsődéről

2023. november 30. 14:46
Miután a korábbi években a veszprémi önkormányzat felújította a Módszertani bölcsőde épületét és teljes energetikáját, valamint rendbe rakta az udvart is, az utolsó néhány hasznos eszköz beszerzésében már a belvárosi körzet önkormányzati képviselője, Bázsa Botond segített az intézménynek.

Az egyik csoportszobában egy 16 négyzetméteres szőnyeg cseréje lett aktuális, ami közel 150 ezer forintjába került volna a Módszertani bölcsődének, ekkor keresték meg a belváros önkormányzati képviselőjét, Bázsa Botondot, aki képviselői keretéből finanszírozta ezt a kicsi, ám annál fontosabb beruházást a bölcsődében.

Korábban ugyanígy az udvaron a homokozók takarófóliáját is ő szerezte be. Ez szintén nem tartozik a leglátványosabb fejlesztések sorába, ám annál hasznosabb, hiszen megvédi a gyermekek játszóterét a szennyeződéstől, kiváltképp a macskák, vagy idetévedő állatok végtermékétől.

A képviselői keret egyébként minden megválasztott és egyéni választókörzettel rendelkező képviselőnek jár. Ezt az évi hárommilliós összeget a saját körzetük fejlesztésére fordíthatják. Az esetek többségében civil szervezeteket szokták segíteni, vagy kisebb infrastrukturális fejlesztéseket finanszíroznak belőle. A belvárosban Bázsa Botond például összesen félmillió forinttal a Módszertani bölcsődét segítette.

vehir.hu
Domján Attila

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.