Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. június 13. Antal, Anett
Veszprém
18°C
2024. június 13. Antal, Anett
Veszprém
18°C

Gondoskodik a képviselő a Módszertani bölcsődéről

2023. november 30. 14:46
Miután a korábbi években a veszprémi önkormányzat felújította a Módszertani bölcsőde épületét és teljes energetikáját, valamint rendbe rakta az udvart is, az utolsó néhány hasznos eszköz beszerzésében már a belvárosi körzet önkormányzati képviselője, Bázsa Botond segített az intézménynek.

Az egyik csoportszobában egy 16 négyzetméteres szőnyeg cseréje lett aktuális, ami közel 150 ezer forintjába került volna a Módszertani bölcsődének, ekkor keresték meg a belváros önkormányzati képviselőjét, Bázsa Botondot, aki képviselői keretéből finanszírozta ezt a kicsi, ám annál fontosabb beruházást a bölcsődében.

Korábban ugyanígy az udvaron a homokozók takarófóliáját is ő szerezte be. Ez szintén nem tartozik a leglátványosabb fejlesztések sorába, ám annál hasznosabb, hiszen megvédi a gyermekek játszóterét a szennyeződéstől, kiváltképp a macskák, vagy idetévedő állatok végtermékétől.

A képviselői keret egyébként minden megválasztott és egyéni választókörzettel rendelkező képviselőnek jár. Ezt az évi hárommilliós összeget a saját körzetük fejlesztésére fordíthatják. Az esetek többségében civil szervezeteket szokták segíteni, vagy kisebb infrastrukturális fejlesztéseket finanszíroznak belőle. A belvárosban Bázsa Botond például összesen félmillió forinttal a Módszertani bölcsődét segítette.

vehir.hu
Domján Attila
további cikkek
A NATO-főtitkárral tárgyalt Orbán Viktor A NATO-főtitkárral tárgyalt Orbán Viktor Minden NATO-területen kívüli katonai akció csak önkéntes jellegű lehet, ezt a mai tárgyaláson Jens Stoltenberg megerősítette, így Magyarország megkapta azokat a garanciákat, amelyekre szükségünk van - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök a Jens Stoltenberg NATO-főtitkárral tartott szerdai budapesti sajtótájékoztatón. tegnap 11:55 Műfüves pályát és útfelújítást adtak át Nemesvámoson Műfüves pályát és útfelújítást adtak át Nemesvámoson Elkészült egy műfüves pálya a sportcsarnok mellett, leaszfaltozták a Baláca és a Perkáta utcákat: két projektet is átadtak szerdán Nemesvámoson. tegnap 20:19 'Mert tanulni bárkitől, bármikor, bárhol lehet' 'Mert tanulni bárkitől, bármikor, bárhol lehet' 2024. június 15-én, szombat délután a balatonalmádi mólónál ötödik alkalommal rendezi meg a Street Training Balaton tanulási fesztivált a BENT Balatoni Női Vállalkozói Egyesület a Flow Alapítvánnyal együttműködésben. A másfél órás, ingyenes minitréningeken két idősávban, 14 és 16 órától több, mint 20 trénerrel járhatnak körbe egy-egy témát az érdeklődők kellemes, balatoni panorámás környezetben. tegnap 11:06 Elfogadták a gyermekvédelmi törvény módosítását Elfogadták a gyermekvédelmi törvény módosítását A pedofil bűncselekmények elévülésével, a pedofilnyilvántartással és a pedofil bűnelkövetők feltételes szabadlábra helyezésével kapcsolatban is tartalmaz rendelkezéseket a gyermekek védelme érdekében egyes törvények módosítása, amelyet kedden fogadott el az Országgyűlés. 2024. június 11. 14:36

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.