Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Pedagógusnak lenni egy életen át

2023. december 1. 12:08
Csütörtökön tartotta az önkormányzat az éves emlékdiploma ünnepséget, melyet azoknak a tiszteletreméltó pedagógusoknak rendeztek, akik oklevelüket ötven, hatvan, sőt hetven éve szerezték meg és harminc éven át pedagógusként dolgoztak.
 

Mindenkinek van olyan pedagógus az életében, akire tisztelettel, és hálával gondol vissza, mert nem csak tanította, hanem inspirálta is. Több évtizedes munkájukat megbecsülve tisztelettel kell adózni azon tanárok előtt, akik számára a pedagógusi pálya valódi hivatás. Éppen ezért az emlékdiploma ünnepség nem csupán egy ceremónia, hanem köszönet és hála is egy élet munkája előtt.

Az eseményen Brányi Mária alpolgármester köszöntő szavai előzték meg a díszoklevelek átadását:

,,A jelenlévők életüket és tudásukat szentelték az oktatásnak és a nevelésnek. Minden mondatukkal a jövőt építették, utat mutattak az eljövendő generációknak. Olyan személyiségeket fejlesztettek, melyek később a társadalom hasznos alapköveivé váltak. Nem csupán a megszerzett tudás és a példamutatás köthető önökhöz, de csodálatos élettörténetek is.”

Az arany, gyémánt és vas díszokleveleket Sótonyi Mónika képviselő, Halmay Gábor képviselő és Brányi Mária alpolgármester adták át.

Az eseményen készült képeket az alábbi galériánkban tekinthetik meg:

Galéria
Emlékdiplomák átadása 2023-ban
Balogh Dóra
Kovács Bálint
további cikkek
LEGO-ból épített robotokkal versenyeznek LEGO-ból épített robotokkal versenyeznek Idén rendezik meg 10. alkalommal a World Robot Olympaid LEGO robotépítési és programozási versenyt, melynek RoboMission elnevezésű negyedik regionális elődöntőjét péntek délelőtt tartották meg a Völgyikút Házban.   ma 8:28 Mit keresett a Veszprém és Hajmáskér közötti vasútvonalon egy gőzmozdony pénteken? Mit keresett a Veszprém és Hajmáskér közötti vasútvonalon egy gőzmozdony pénteken? Nem a MÁV döntött úgy, hogy mozdony flottáját néhány klasszikus darab újbóli beindításával bővíti. Egészen más oka volt, hogy péntek délután egy gőzmozdony többször is megtette a Veszprém és Hajmáskér közötti szakaszt a sínpályán. ma 8:30 Veszprémben küzdenek a természettudományok vándorkupájáért a fiatalok oktatás Veszprémben küzdenek a természettudományok vándorkupájáért a fiatalok A veszprémi Kossuth Lajos Általános Iskola ad otthont a Szabó Szabolcs Alapítvány vándorkupájának. A versenyre az ország tizenhárom iskolájából érkeztek hetedikes és nyolcadikos diákok, hogy összemérjék tudásukat a természettudományok területén. tegnap 14:11 Tisztán önerőből valósított meg egy közel félmilliárdos beruházást a Jager Holding Nemesvámoson gazdaság Tisztán önerőből valósított meg egy közel félmilliárdos beruházást a Jager Holding Nemesvámoson Uniós forrás és állami támogatás nélkül, kizárólag saját erőből építette fel Csatári László nemesvámosi vállalkozó cégcsoportjának legújabb üzemcsarnokát és gyártósorát, ahol olyan víz-, gáz-, csatorna-, és elektromos vezetékeket gyártanak, amit egész Európában forgalmaznak majd. A beruházás egy igazi polgári vállalkozói mentalitást tükröz, aminek a helyi gazdasági környezet is kedvez, hangzott el a csütörtöki átadóünnepségen. tegnap 14:04

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.