Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 4. Kázmér
Veszprém
16°C
2024. március 4. Kázmér
Veszprém
16°C

Pedagógusnak lenni egy életen át

2023. december 1. 12:08
Csütörtökön tartotta az önkormányzat az éves emlékdiploma ünnepséget, melyet azoknak a tiszteletreméltó pedagógusoknak rendeztek, akik oklevelüket ötven, hatvan, sőt hetven éve szerezték meg és harminc éven át pedagógusként dolgoztak.
 

Mindenkinek van olyan pedagógus az életében, akire tisztelettel, és hálával gondol vissza, mert nem csak tanította, hanem inspirálta is. Több évtizedes munkájukat megbecsülve tisztelettel kell adózni azon tanárok előtt, akik számára a pedagógusi pálya valódi hivatás. Éppen ezért az emlékdiploma ünnepség nem csupán egy ceremónia, hanem köszönet és hála is egy élet munkája előtt.

Az eseményen Brányi Mária alpolgármester köszöntő szavai előzték meg a díszoklevelek átadását:

,,A jelenlévők életüket és tudásukat szentelték az oktatásnak és a nevelésnek. Minden mondatukkal a jövőt építették, utat mutattak az eljövendő generációknak. Olyan személyiségeket fejlesztettek, melyek később a társadalom hasznos alapköveivé váltak. Nem csupán a megszerzett tudás és a példamutatás köthető önökhöz, de csodálatos élettörténetek is.”

Az arany, gyémánt és vas díszokleveleket Sótonyi Mónika képviselő, Halmay Gábor képviselő és Brányi Mária alpolgármester adták át.

Az eseményen készült képeket az alábbi galériánkban tekinthetik meg:

Galéria
Emlékdiplomák átadása 2023-ban
Balogh Dóra
Kovács Bálint

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.