Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. szeptember 19. Vilhelmina
Veszprém
16°C
2024. szeptember 19. Vilhelmina
Veszprém
16°C

A gyerek utcai cipő kiválasztása: miért nem mindegy, hogy miben sportolnak?

2023. december 11. 9:45

Az utcai cipők az elmúlt évtizedekben hatalmas fejlődésen mentek keresztül. Ha megnézünk egy 15 évvel ezelőtt használt darabot és egy mait, akkor hatalmas különbségeket fogunk felfedezni minden egyes területen: anyaghasználat, forma, mintázat. Nincs ez másképp a gyerekeknek készült darabok esetében sem.

Felnőtt cipők kisebb méretben?

Akár így is lefordíthatnánk, hisz sok esetben ugyanazok a modellek érhetőek el a gyerekek számára is, mint a felnőtt “részlegen”. Azonban a tervezés során azt is figyelembe veszik a gyártók, hogy a gyermekek testfelépítése eltér az idősebbekéhez képest. Ezért is érdemes elég időt szánni a válogatásra. A Királysportbolt gyerek utcai cipő kínálatában garantáltan megtalálhatjuk az ideális lábbelit, ahol a legnagyobb gyártók termékei érhetőek el. Általában két márka jár élen, ha utcai cipőről beszélünk: az Adidas és a Nike.

Ez igaz a gyerekeknek és felnőtteknek készült termékpalettára is. Egy utcai cipőt ma már számtalan célra lehet használni: futásra, kosárlabdázásra, mozgásra vagy egyszerű sétára is. Van, aki szeret sportosan öltözködni a hétköznapokban is. Számukra tökéletes választás lehet egy minőségi utcai cipő. Miért nem felel meg egy átlagos változat? A mindennapokban és sportolás során egyaránt fontos a kényelem, a stabil tartás és természetesen a stílusos megjelenés is.

Ezt egy Nike vagy Adidas utcai cipő teljes mértékben meg tudja adni számunkra és a gyerekeknek is. Ezért is érdemes a két gyártó termékei között válogatni. Ha minőségi cipőt választunk, akkor azzal hosszú távra megoldhatjuk az utcai lábbeli kérdését. Sokkal lassabban használódnak el, a strapát is jobban bírják, valamint a viselésük is kényelmesebb.

Fontos a megjelenés

Az utcai cipők esetében szinte minden a kialakításról, a formáról, a mintázatról és a színekről szól. A prémiumkategóriás termékek között mindenki megtalálhatja a számára megfelelő darabot. Futurisztikus formák, innovatív megoldások, különleges mintázatok és a legmerészebb színkombinációk érhetőek el.

Az újdonságok is folyamatosan érkeznek, ezért is ajánlott gyakran megnézni, hogy mégis mi az, amivel a gyártók éppen előrukkoltak az adott időszakban. Minden sporttevékenységhez megtalálhatjuk az ideális kialakítást.

A megfelelő cipőben kell elindulni

A gyerekek számára is fontos, hogy az adott mozgáshoz ideális cipőben induljanak neki. Kosarazáshoz szigorúan kosárcipőre van szükség, futáshoz pedig egy minőségi futócipő lesz a megfelelő választás. A legújabb technológiákat alkalmazó lábbelik érhetőek el a gyerekek számára is, ezért is érdemes még akkor is megnézni a kínálatot, ha éppen van otthon utcai cipő.

A Nike és az Adidas is folyamatosan fejleszti a cipőit, így kicsiknek és nagyoknak is tartogat meglepetéseket a két termékpaletta. A kiválasztást nem szabad elkapkodni és nem is lehet, mivel hatalmas kínálattal van dolgunk.
 

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.