Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. szeptember 19. Vilhelmina
Veszprém
16°C
2024. szeptember 19. Vilhelmina
Veszprém
16°C

Gyakori kérdések és válaszok az Access Bars kezeléssel kapcsolatban

2023. december 14. 16:04

Az Access Bars kezelések hazánkban is egyre népszerűbbek, hiszen aki egyszer megtapasztalja, hogy mi mindenre képes ez a módszer, az bizonyára utána nemcsak rendszeresen visszajár majd, hanem az ismerőseinek is jó szívvel ajánlja.

Ám sokan még nem igazán hallottak róla, vagy csak néhány tévhitbe futottak bele az interneten, így elég bizonytalanok abban, hogy vajon elmenjenek-e egy ilyen kezelésre. Cikkünkben viszont most összeszedtük a leggyakoribb kérdéseket és válaszokat.

Tisztázzuk az alapokat, avagy egyáltalán mi az az Access Bars?

Elöljáróban annyit, hogy szó sincs semmiféle vallási vagy spirituális szeánszról, nincs benne varázslat vagy szemfényvesztés, és nem kell hozzá rendelkezni természetfeletti képességekkel sem.

Ahogy A végtelenbe és tovább Access Bars kezelés aloldalán is olvashatjuk, ez tulajdonképpen egyfajta energetikai testkezelés, melynek során a fejen lévő 32 pontot finoman megérintik.

Ezek a pontok különféle élethelyzetekhez kapcsolódnak, és az érintés hatására feloldódnak az itt lévő hiedelmek, gátlások, amik miatt korlátozzuk a saját boldogságunkat.

Ez hogyan lehetséges?

Gyakran felmerülő kérdés, hogy egy látszólag egyszerű, szimpla érintés mégis hogyan hozhat jelentős változásokat bárkinek az életében is? Nos, a kezelő nem csak véletlenszerűen tapogatja a kliens fejét, hanem a meghatározott energetikai pontokra fejt ki finom nyomást.

Ezeket a pontokat baroknak nevezzük, és mint említettük hatással vannak az élet bizonyos területeire, például kommunikáció, kreativitás, éberség stb. Amikor a szakember ezeket megérinti és nyomva tartja, az agy elektromos töltése az adott ponton kiegyenlítődik, ez pedig érezhető változásokat indít el. Például csökken a stressz, a fájdalom, megszűnik az élethez való pesszimista hozzáállás és így tovább.

Ez így olvasva nagyon egyszerűnek tűnik, de ne feledjük, hogy az emberi agy egy roppant összetett és bonyolultan működő szerv, melynek minden titkát a tudomány a mai napig nem tudta teljesen megfejteni.

Milyen változásokat várhatunk egy ilyen kezeléstől?

Az mindenkinél egyéni, hogy a hatás mikor és mennyire intenzíven jelentkezik, de ami közös, hogy mindenkinél beindul valamilyen folyamat, mely által elégedettebbé, sikeresebbé, boldogabbá teheti az életét.

Néhány példa, amit a kezelésen résztvevők többsége tapasztal:

  • Csökkenő szorongás.
  • Ellazulás.
  • Jobb alvásminőség.
  • Testi fájdalmak csökkenése.
  • Kevesebb stressz a mindennapokban.
  • Letisztult gondolkodás.
  • Javuló életminőség.

Fájdalmas a kezelés?

Egyáltalán nem! Ne úgy képzeljük el, mint egy durva masszázst vagy erős dörzsölgetést. A kliens végig egy kényelmes masszázságyon fekszik, a szakember pedig csak finoman megérinti, nyomva tartja az egyes barokat.

Kántás Kata, A végtelenbe és tovább oldal tulajdonosa, Access Bars facilitátor vendégei is kifejezetten kellemes élményként írják le a folyamatot, a kezelés alatt könnyedséget, ellazulást éreznek, az elméjük elcsitul, a gondolataik lecsendesednek.
 

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.