Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Új burkolatú sétány és új utcabútorok a Bakonyalján

2023. december 18. 13:56
Az év végére elkészült egy fontos fejlesztés a Bakonyalja városrészben, mégpedig a Karacs Teréz utcát a Pöltenberg Ernő utcával összekötő sétány térköves burkolása – közölte Gerstmár Ferenc, a városrész önkormányzati képviselője.

A képviselő közleményében beszámolt róla, hogy az eddigi murvás gyalogutat térköves járda váltotta fel, amely illeszkedik a városrész városképi megjelenéséhez, és remélhetőleg a csapadékvíz-elvezetési problémák megoldását is segíti.

A sétány a Pöltenberg Ernő utcai játszótér mellett halad el. A játszótéren az őszi fejlesztést követően, a közelmúltban – ugyanúgy, mint a Deák Ferenc Általános Iskola előtti parkban – telepítettek egy baba-mama padot és egy sakkasztalt.

Emellett a Török Ignác utcában, a levéltár melletti helyszínre vonatkozóan megtörtént az első egyeztetés, vagyis zajlik a tervezés annak érdekében, hogy 2024-ben egy jól használható parkolót alakítsanak ki ott.

vehir.hu
további cikkek
Májustól megszűnik a fizetős parkolás szombat délelőttönként közgyűlés Májustól megszűnik a fizetős parkolás szombat délelőttönként Beszámolt a rendőrkapitány, ötvenezres támogatást biztosít az önkormányzat az újszülötteknek – ülésezett a képviselő-testület csütörtökön. 2024. április 25. 15:06 Nehezen, de sikerült megegyezni: összeállt az Adamecz-Gerstmár páros a választásra választás 2024 Nehezen, de sikerült megegyezni: összeállt az Adamecz-Gerstmár páros a választásra Hétfő délelőtt hivatalosan véget ért az a több hónapig tartó politikai egyezkedés, aminek a végén Gerstmár Ferenc LMP-s baloldali önkormányzati képviselő az Adamecz Zoltán nevével fémjelzett Együtt Veszprémért civil összefogáshoz csatlakozott. Ezzel együtt nyilvános lett az a tizenkét fős lista is, amivel elindulnak a júniusi önkormányzati választáson. 2024. április 15. 19:20 Új kutyafuttató építi a kutyás közösséget a Görgey utcában Új kutyafuttató építi a kutyás közösséget a Görgey utcában Csütörtök délután hivatalosan is átadták a Görgey Artúr utcai kutyafuttatót. Az eseményen megtekinthettük, amint a kutyusok felavatják a futtató eszközeit. 2024. április 12. 22:16 2026-ig szinte biztosan lesznek nyári koncertek a Gyárkertben 2026-ig szinte biztosan lesznek nyári koncertek a Gyárkertben A kiemelt fesztiválok közé sorolta és az idei évre jelentős támogatási kerettel látta el a Gyárkertben rendezendő nyári koncerteket a képviselő-testület csütörtöki ülésén. 2024. március 28. 15:09

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.