Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Több mint száz doboz adomány a rászoruló családoknak

2023. december 19. 9:10
Gyűjtés indult a Valeo két veszprémi cégében a rászoruló családok részére.

A Valeo Auto-Electric Kft. és a Valeo eAutomotive Kft. doglozói összesen több mint száz ajándékdobozt állítottak össze rászoruló családok részére. A csomagokba többek között gyerekjátékok és tartós élelmiszerek is kerültek, amiket a Veszprémi Családsegítő és Gyermekjóléti Integrált Intézmény munkatársai juttatnak majd el a karácsonyfák alá. 

A cégek képviselői hétfőn adták át az adományokat a családsegítő központnak. Az eseményen Ovádi Péter parlamenti képviselő is megjelent, aki maga is több dobozzal járult hozzá a nélkülöző családok boldogabb ünnepéhez. A képviselő elmondta: a Valeo komolyan veszi a társadalmi felelősségvállalást. Méltatta a veszprémieket, azt tapasztalja, a városban erős a szolidaritás, aki tud, az segít. Különösen szívet melengető azt látni, hogy egy ilyen nehéz évben, amikor a világ mindenkit nagyobb kihívások elé állított, az adakozó kedv is megnőtt, és bár most többeknek van szüksége segítségre, egyre többen vannak azok is, akik adnak. 

vehir.hu
Szalai Csaba
további cikkek
Nyíltnapot tartott a PUMI – nagy volt az érdeklődés az állatmenhelyen Nyíltnapot tartott a PUMI – nagy volt az érdeklődés az állatmenhelyen Szombaton dél és három óra között várták az érdeklődőket, hogy különböző programokkal hívják fel a figyelmet a felelős állattartásra, s hogy bemutassák a PUMI Veszprémi Állatmenhely lakóit, akik várják, hogy örökbefogadják őket. ma 8:38 LEGO-ból épített robotokkal versenyeznek LEGO-ból épített robotokkal versenyeznek Idén rendezik meg 10. alkalommal a World Robot Olympaid LEGO robotépítési és programozási versenyt, melynek RoboMission elnevezésű negyedik regionális elődöntőjét péntek délelőtt tartották meg a Völgyikút Házban.   tegnap 8:28 Mit keresett a Veszprém és Hajmáskér közötti vasútvonalon egy gőzmozdony pénteken? Mit keresett a Veszprém és Hajmáskér közötti vasútvonalon egy gőzmozdony pénteken? Nem a MÁV döntött úgy, hogy mozdony flottáját néhány klasszikus darab újbóli beindításával bővíti. Egészen más oka volt, hogy péntek délután egy gőzmozdony többször is megtette a Veszprém és Hajmáskér közötti szakaszt a sínpályán. tegnap 8:30 Veszprémben küzdenek a természettudományok vándorkupájáért a fiatalok oktatás Veszprémben küzdenek a természettudományok vándorkupájáért a fiatalok A veszprémi Kossuth Lajos Általános Iskola ad otthont a Szabó Szabolcs Alapítvány vándorkupájának. A versenyre az ország tizenhárom iskolájából érkeztek hetedikes és nyolcadikos diákok, hogy összemérjék tudásukat a természettudományok területén. 2024. április 26. 14:11

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.