Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. szeptember 19. Vilhelmina
Veszprém
16°C
2024. szeptember 19. Vilhelmina
Veszprém
16°C

Mbappé, Verstappen, Hamilton? Húzd ki a legjobb sportolókat!

2023. december 20. 10:04

Mindened a gyűjtögetés? A két legnépszerűbb sport egyikének - vagy épp mindkettőnek - a szerelmese vagy? Felhasználnád a digitális kártyákat és matricákat játékhoz? A focis és Forma-1-es válogatások sosem mennek ki a divatból - csak egy kicsit átalakulnak.

A legújabb TOPPS szériák a Collect All gyűjteményében is megtalálhatóak.

TOPPS focis- és Forma-1-es kártyák

A TOPPS szériák magukban foglalják a legújabb szezonok játékosait és versenyzőit, csapatait és konstruktőreit, illetve kedvenc bajnokságaink is helyet kapnak, mint például a Bajnokok Ligája. Megújult Black Edge és Relikvia lapok, egyéb újdonságok látnak napvilágot évről évre. Megjelentek például az energy kártyák, amelyek dizájnban is egészen megnyerő külsőt kaptak. Az alapszettet a limitált kiadású focis kártyákkal lehet felturbózni.

A Collect All csapata az ország egyik legnagyobb focis és Forma-1 kártyák eladásával, külföldi exkluzív termékek forgalmazásával foglalkozó webáruház. A szériákban megtalálható kártyák egyéni eladásával akár vásárolni a hiányzó lapokat, matricákat is be lehet szerezni. Szériánként bontatlan termékek jelennek meg, kezdőcsomagok, fémdobozok, multipackek. Ha nagy tételben rendelsz, a szállítási költség is megspórolható. Törzsvásárlóként vagy bizonyos időszakokban pedig akár extra kedvezményekre is szert lehet tenni.

Világsztárok és legendák

Igaz, már a korábbi szériáknál is előfordult, de mégis érdemes megemlíteni, hogy a kollekciókban akár a valós játékosok által aláírt kártyák is megtalálhatóak. Így válnak igazán exkluzívvá. Úgy, ahogy az igazi legendák lapjai is. Egyes kártyák pedig akár online is kompatibilisek, például a Fifa 365 játékhoz is felhasználhatóak. Kezedben a jelen és a múlt, a kérdés már csak az, milyen jövőt írsz velük!

A gyűjtögetés mestersége

A gyűjtögetés nem a modern kor találmánya. Története hosszú időkre nyúlik vissza. Például amikor őseink órákat, bélyegeket gyűjtögettek. Mindez ma sem veszett ki a divatból. Sőt, valószínűleg több olvasónak is vannak olyan emlékei, hogy az általános iskolában vagy a gimnáziumban a folyosón kártyákat cserélgettek egymással, üzleteltek. Egyfajta szenvedély ez, amit nem kell különösebben megmagyarázni - és nem is érdemes.

Messi vagy Ronaldo? Verstappen vagy Hamilton? Többé nem kérdés, hiszen akár mindkettőjüket beszerezheted az adott sportágban. Mondjuk Szoboszlai Dominik és Kevin De Bruyne sem mutatna rosszul a középpályán. Így pedig máris tiéd az igazi világverő csapat és kollekció, amit mindenki irigyelni fog. De akár az egyre népszerűbb női foci legjobbjait is megtalálhatod.

Bármilyen kollekcióra, albumra, magazinra, kártyacsomagra vagy limitált kiadású focis kártyára, Forma-1-es válogatásra is vágysz, a Collect All széles kínálatában csupán karnyújtásnyira van tőled.
 

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.