Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. július 13. Jenő
Veszprém
29°C
2024. július 13. Jenő
Veszprém
29°C

Éjszakai jégdiszkó a Téli Gyárkertben

2024. január 17. 15:49
A téli szórakozás új dimenziója nyílik meg az érdeklődők számára, ugyanis ,,Csússzunk együtt át az éjszakába!” jelmondattal a Téli Gyárkert is csatlakozott a 8. Bayer Construct Jégpályák Éjszakája országos rendezvénysorozathoz, amelyet idén január 20-án, szombaton tartanak.
 

A csúszós programok fő helyszíne továbbra is a budapesti Városligeti Műjégpálya, ahol jéghokis feladatokkal és élő zenével várnak mindenkit, de a több, mint harminc vidéki helyszínen is különlegességekkel készülnek. Tavaly kiemelt helyszín volt Veszprémben a Jégcsarnok, idén pedig csatlakozott hozzá a Gyárkert is, ahol nem csak a jégpályát élvezhetik éjszakába nyúlóan a résztvevők, de az 5 darab 50 méteres hófánkpálya is várja azokat, akik új élményre vágynak.

A Gyárkert egy nagyszabású házibuli színpadává válik egy éjszaka erejéig, az exkluzív élményt, egy igazi jégdiszkót a Dj-pult mögött az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő Shake it! csapata biztosítja, akik 17 órától zenélnek. A vendéglátóegységek is reggel 9 órától egészen este fél 12-ig nyitva tartanak, akárcsak egy téli hüttében, forralt bor és forró tea itt is biztos, hogy lesz. Maga a program ingyenesen látogatható mindenki számára, a pályák használata azonban a szokásos belépőárakhoz kötött.

A Jégcsarnokban több turnusban várják az érdeklődőket, amelyek között egy izgalmas hokimérkőzést is rendeznek: a Rampage Veszprém a Sportunion DHC Ice Cats Linz csapatával csap össze, míg az este jégdiszkóval zárul majd 19.00-21.30 között.

A két városi helyszín mellett érdemes lehet ellátogatni Balatonfüredre is, a Zákonyi-parkban felállított, összesen egy kilométer hosszúságú műjégpályán is lehetőséget kapunk az éjszakai korcsolyázásra és szórakozásra. 

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.