Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Itt a vehir.hu kutyás kvízjátéka

2024. január 17. 11:04
Az ember leghűségesebb társa sokféle lehet. Hosszú, vagy rövidszőrű, határozott házőrző, vagy aranyos szőrgombóc. A tudósok több, mint 360 kutyafajtát tartanak számon a világon, a vehir.hu legújabb kvízjátékában pedig éppen arra vagyunk kíváncsiak, hogy olvasóink mennyire ismerik őket.

Játsszon velünk, találja ki a felsorolt tíz kutya közül legalább nyolcnál helyesen, hogy melyik fajtához tartozik és nyerje meg az ön kutyájának megfelelő 25 kg tápszert!

A kvízjáték január 31. éjfélig tart.
Sorsolás február 3-án. A nyertest e-mail-ben értesítjük.

vehir.hu
további cikkek
Tesztelje tudását Veszprém történetéből és nyerjen wellness élményt! Tesztelje tudását Veszprém történetéből és nyerjen wellness élményt! Veszprém gazdag történelmével kitűnik a magyar városok sorában, de vajon mennyire ismerik ezeket a történeteket az itt élők? Játsszon velünk és nyerje meg a két fő részére szóló, wellness élményt és vendéglátást, a balatonfüredi Anna Grand Hotel hotel felajánlásából! 2024. március 25. 21:56 Játsszon velünk és tesztelje tudását az ételek világában! Játsszon velünk és tesztelje tudását az ételek világában! Ön mennyire mozog otthonosan a konyhában? Mikor étteremben jár, tudja pontosan, hogy hogyan készül a választott étele, vagy hogy mi a története? A Vehír legújabb kvízjátékában most értékes nyereményekért tesztelheti ezt a tudásását. 2023. november 16. 16:00 Töltse ki filmes kvízünket és nyerje meg a Foton exkluzív moziélményét! Töltse ki filmes kvízünket és nyerje meg a Foton exkluzív moziélményét! Mindenki, aki járt már moziban tudja, hogy egy különleges kikapcsolódási élmény, amikor a teremben elsötétülnek a lámpák, majd néhány másodperc után elindul a csoda a vásznon. Mostani kvízjátékunk fődíjával egy nem mindennapi élményt kínálunk egy szerencsés olvasónknak!   2023. október 3. 12:03 Veszprémről a veszprémiek – itt van a Vehír legújabb helyismereti kvízjátéka Veszprémről a veszprémiek – itt van a Vehír legújabb helyismereti kvízjátéka Húszemeletes, a Séd, vagy akár csak egy lilaszínű helyi járatos busz, mindegyik a veszprémiek életének kihagyhatatlan részei, de vajon mennyire ismerik az itt élők az őket körülvevő várost valójában? Legújabb kvízünkben erre vagyunk kíváncsiak. Mindegy, hogy valaki bolti árufeltöltő, vagy egyetemi tanár, ha nyitott szemmel jár Veszprémben, ugyanannyi esélye van helyesen kitöltenie a kvízt, aminek a végén a szerencsések értékes nyereményekkel lehetnek gazdagabbak. 2023. augusztus 21. 22:20

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.