Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. február 27. Ákos, Bátor
Veszprém
7°C
2024. február 27. Ákos, Bátor
Veszprém
7°C

Egyhónapnyi utazás mindössze egyetlen vonaljegy áráért Veszprémben, a diákoknak

2024. február 3. 11:28 // Forrás: V-Busz
Már az első napon több százan utaztak a február 1-től jelentős kedvezménnyel megvásárolható tanuló havi bérlettel a V-Busz járatain.

2024. február 1-től a tanuló és a gyermekes havi bérletek ára 3.500 forintról 350 forintra csökkent - döntött még tavaly novemberben Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzatának közgyűlése. - Bízunk benne, hogy minél több diák veszi igénybe ezt a lehetőséget, hiszen így a tanulóknak már egyetlen utazás esetén is megéri 30 napos bérletet vásárolni, mivel annak ára megegyezik egy elővételben vásárolt vonaljegy árával - jegyezte meg Polgári István, a V-Busz ügyvezetője. Fontos az is, hogy ez a 90 százalékos mérséklés jelentős könnyebbség a családok számára. Hozzátette, a felhasználók köre nem változott, mindazok jogosultak rá, akik eddig is vásárolhatták ezeket a bérleteket.

A 350 forintos tanuló havi bérletek beszerezhetők a város 18 pontján 0-24 órában elérhető jegykiadó automatákban, a Közlekedési Mobiljegy applikációban, valamint a MÁV és a GYSEV jegypénztáraiban is.

További részletek ITT.

vehir.hu
további cikkek
Hartmann Ferenc a (majdnem) teljes ellenzék közös polgármester-jelöltje választás 2024 Hartmann Ferenc a (majdnem) teljes ellenzék közös polgármester-jelöltje Dobrev Klára személyesen és a nevével fémjelzett Demokratikus Koalíció, valamint majdnem az összes ellenzéki párt felsorakozott Hartmann Ferenc, veszprémi szocialista képviselő mögött az önkormányzati választáson, aki így Porga Gyula újabb kihívójaként jelent meg. A hétfői bejelentésen szinte nem volt olyan ellenzéki pecsét, amit ne akartak volna Hartmanra ragasztani, miközben ő egy egyszerű szociális programot hirdetett meg Veszprémben. ma 3:15 Megválasztották államfőnek Sulyok Tamást köztársasági elnök Megválasztották államfőnek Sulyok Tamást Megválasztotta Sulyok Tamást köztársasági elnökké az Országgyűlés hétfőn. Az Alkotmánybíróság elnöke, aki a tisztségre egyedüli jelölt volt, 134 támogató szavazatot kapott a titkos voksoláson. tegnap 18:19 A magyar parlament is döntött Svédország NATO-csatlakozásának támogatásáról A magyar parlament is döntött Svédország NATO-csatlakozásának támogatásáról 188 igen szavazattal, 6 nem ellenében elfogadta az Országgyűlés a Svédország NATO-hoz való csatlakozásáról szóló jegyzőkönyv kihirdetéséről szóló javaslatot. tegnap 18:09 Közönségtalálkozó a veszprémi bamakós csapattal Budapest-Bamako Közönségtalálkozó a veszprémi bamakós csapattal A Vehir.hu a veszprémi bamakós csapat médiapartnereként szeretettel vár mindenkit a közönségtalálkozón, ahol Vermes Gábor és Szűcs Dávid elmesélik az élményeiket és legizgalmasabb tapasztalataikat az idei Budapest-Bamako Rally-ról. A helyszínen megtekinthető lesz az a több mint negyvenéves Mercedes W123 típusú autó is, amivel a két helyi férfi megtette a 9200 km-es távot. tegnap 15:14

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.