Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. szeptember 19. Vilhelmina
Veszprém
16°C
2024. szeptember 19. Vilhelmina
Veszprém
16°C

3 szuper hajformázó a változatos megjelenésért

2024. február 14. 10:44

Mindannyiunknak van egy hétköznapi, jól bevált hajviselete, amivel komfortosan érzi magát az idő nagy részében. Előfordulhatnak azonban olyan speciális alkalmak, amikor szeretnénk valami újat kipróbálni. 

A hajformázó készülékek ebben remek segítőtársaink lehetnek, hiszen alkalmazásukkal könnyedén tudunk magunknak otthon is trendi frizurát készíteni. Ha te is frizura ötleteket keresel egy közelgő eseményre, tarts velünk!

1. Hajvasaló

A hajvasaló egy olyan eszköz, ami elég sok nő otthonában megtalálható, hiszen csak kevesen rendelkeznek olyan hajkoronával, ami sosem igényel egy kis kiigazítást. Fontos azonban, hogy mielőtt hozzálátunk a kívánt frizura elkészítéséhez, mindig vigyük fel a megfelelő hővédő krémet vagy spray-t. 

A Joli Fodrászkellék webáruházában megtalálható Kevin Murphy termékek között például olyan hővédő spray is fellelhető, ami akár 232 fokig is védelmet biztosít a hajformázó készülékekkel szemben. Nem érdemes azonban csak egyenes frizura készítéséhez használni a hajvasalót, hiszen számtalan lehetőség rejlik még benne!

A segítségével ugyanis a megfelelő technikával percek alatt gyönyörű, természetes hullámokat is varázsolhatunk magunknak. Ez kiváló megoldás lehet azok számára, akik tartanak a különböző hajsütővasakkal elkészíthető lokniktól, és inkább egy lazább beütésű frizuráról álmodnak. 

2. Tripla hengeres kerámia hajgöndörítő

Pár éve kezdtek elterjedni a boltokban ezek a jellegzetes külsővel bíró hajformázó eszközök. Három, egymáshoz kapcsolódó águknak köszönhetően könnyű kiszúrni őket - na de mi is a funkciójuk? 

Ennek a hajformázónak a használatával szintén hullámos frizurát tudunk készíteni, viszont sokkal inkább laza, tengerparti loknikat kell magunk elé képzelnünk.

Amennyiben tehát a magadénak érzed ezt a boho, vízparti stílust, mindenképpen érdemes kipróbálni ezt a terméket. Előnyei közé tartozik, hogy rendkívül tartós frizura készíthető a segítségével, így akár több napig is élvezheted az elkészült eredményt. 

Mivel azonban ez az eszköz is hővel dolgozik, ne feledkezz meg itt sem a védelemről. Vékonyabb szálú, finomabb haj esetében pedig igyekezzünk a lehető legalacsonyabb hőmérséklet-beállítás mellett maradni. 

3. Körkefés hajszárító

Szintén az elmúlt években lett népszerű a körkefés hajszárító, amivel egyszerre tudjuk hajunkat formázni és megszárítani. 

A termék előnye, hogy használatával egy lépésben lehet a hajat szárazzá varázsolni, illetve a kívánt formájúra alakítani, így nem kevés időt takaríthatunk meg. 

Ha tehát nem szeretsz sok időt tölteni a hajformázással, ez egy kiváló megoldás lehet arra, hogy minél gyorsabban szép frizurát varázsolj magadnak. 

Egy szép frizura amellett, hogy vonzó külsőt kölcsönöz, nem kevés magabiztosságot is adhat a viselőjének. A stílusunknak megfelelő hajkorona megalkotása pedig akár otthon is lehetséges, ebben pedig jó segítőtárs lehet egy hajformázó készülék. 
 

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.