Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 5. Györgyi
Veszprém
19°C
2024. május 5. Györgyi
Veszprém
19°C

Tervezői közlemény: Veszprém közvilágítás rekonstrukciót megelőző helyszíni fénypont felmérésről

2024. február 21. 10:42

A város közvilágítási hálózatának fejlesztése során a tervezési folyamat részeként szükségszerű a meglévő közvilágítási hálózat műszaki felmérése, amely alapján a tervezéshez szükséges alapadatok a megfelelő pontossággal a tervezők munkáját, a tervezés megfelelő megalapozottságát segítik.

A jelen műszaki felmérés alkalmával a város teljes közvilágítási hálózatának helyszíni szemléje történik meg, amelyet erre képzett 4 szakemberből álló gárda végez fénypontonkénti szemrevételezés alkalmával. A felmérést végző szakemberek a közvilágítással érintett utcákban mobiltelefonra telepített applikáción keresztül rögzítik a tervezéshez szükséges adatokat, amelynek része a fénypontok környezetének fényképes dokumentálása, illetve a gépi adatfelvétel a fénypontok különböző műszaki tulajdonságairól. A helyszíni felmérés fénypontonként nagyjából 3-5 percet vesz igénybe, amely idő alatt a felmérő szakemberek az egyes fénypontok környezetében, jellemzően közterületen tartózkodnak. A felmérést végző szakemberek a munkavégzés során jól felismerhetőek, a felmérés alkalmával láthatósági mellényt viselnek.

Tervezetten a felmérés folyamata nem igényel lakossági kapcsolatfelvételt, a szakemberek kizárólag közterületen tartózkodva teljesítik a munkájukat. A város teljes közvilágítási hálózatának felmérése nagyjából 2024. február-március hónapokra tehető, amely idő alatt kérjük a Tisztelt Lakosság szíves türelmét, partnerségét az utcán munkát végző szakemberekkel szemben.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.