Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Kortalan lendület és hangulat

2024. március 3. 18:00
Szombat este tartották meg a 28. Nyugdíjas Bált az Agóra Kulturális Központban, ahol maskarában és fergeteges hangulattal ünnepelt tizennégy nyugdíjas klub együtt, összesen 173 fő részvételével.
 

A rendezvény résztvevői megmutatták, hogy az életkor valóban csak egy szám, és nem korlátozza őket abban, hogy mulassanak: színes jelmezekbe öltöztek, és tele voltak energiával és lelkesedéssel.

Az eseményen jelen volt Ovádi Péter, országgyűlési képviselő és kormánybiztos, illetve az önkormányzat képviseletében Hegedűs Barbara, alpolgármester is.

Hegedűs Barbara köszöntötte a vendégeket, aki elmondta, hogy a veszprémi nyugdíjas klubok a város legaktívabb és legvidámabb közössége. Működésükkel hozzájárulnak nemcsak a városrészek mindennapjaihoz, de a különleges pillanatokat is még ünnepibbé varázsolják.

,,Az önkormányzat is minden eszközével támogatni fogja a továbbiakban is ezeket a kezdeményezéseket, és azon lesznek, hogy fenntartsák sikeres működésüket a klubboknak” – emelte ki az alpolgármester.

A farsangi bálról a jelmezek sem maradtak el, a közönségnek a pingvinnek, vadásznak és boszorkányoknak öltözött társaik tetszettek a legjobban, de a bevonulás minden résztvevője hatalmas tapsot kapott.

A közös vacsora, Mészáros József zenész műsora, a tombola, és a rengeteg tánc garantálta az esemény sikerét és a kirobbanó hangulatot.

Galéria
28. Nyugdíjas Bál
vehir.hu
Kovács Bálint

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.