Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. szeptember 19. Vilhelmina
Veszprém
18°C
2024. szeptember 19. Vilhelmina
Veszprém
18°C

Melyik az a mobilmárka, amely egyre népszerűbb?

2024. március 13. 11:15

Az okostelefonok piacán igen nagy a választék, éppen ezért nincs könnyű helyzetben az, aki új készüléket szeretne vásárolni magának. A csúcskategóriás eszközök nem mindenkinél jöhetnek szóba, a legtöbben a középkategóriás modellek közül választanak maguknak.

Ha te is éppen telefonvásárláson töröd a fejed, érdemes lehet megnézned a CoolMobile.hu oldalán is kapható Honor Magic6 Lite mobilt, hiszen remek paraméterekkel rendelkezik. Jó, ha tudod azt is, hogy mostanában a Honor termékei egyre népszerűbbek, a tavalyi évben megsokszorozódott irántuk a kereslet. Ez nem lehet véletlen!

A Honor Magic6 Lite kiváló munkaeszköz is lehet

Az első dolog, amit ajánlott megvizsgálni egy vásárlás előtt, hogy a készülék a céljainknak megfelelő lesz-e. Ha például olyan eszközt szeretnénk beszerezni, amelybe kettő SIM kártya is tehető, mert van külön munkahelyi telefonszámunk is, akkor a Honor Magic6 Lite jó választás lehet.

Ez a telefon közepes méretű, így attól sem kell tartanunk, hogy leejtjük, nem találjuk: nem csak irodában dolgozóknak javasolt tehát. A 185 gramm súlyú termék 163,6 mm magas, 75,5 mm széles, vastagsága 8 mm. Kérhető hozzá szilikontok és üvegvédő fólia is a CoolMobile.hu-nál.

Mindegyik kiegészítő hasznos lehet munkavégzés során is. De vajon az aksi is bírni fogja a strapát? Igen, ugyanis a gyártó 5300 mAh-s akkumulátort tett a készülékbe, amely igencsak jelentős méretű. 35 watton lehet tölteni, ha lemerül, de hosszú ideig bírni fogja egy töltéssel.

A belső mit takar?

A tárhely: 4/128, 6/128, 8/128, 12/128 GB is lehet, azonban nem bővíthető, nincs microSDXC-kártyához foglalat – ahogyan jack csatlakozó sem.

Van viszont Dual SIM kompatibilitás, ami lehetővé teszi, hogy egyszerre két számmal is használhassuk a mobilt. Ez nagy előny! Ezért is mondjuk, hogy alkalmas munkaeszközként a telefon. De vajon azoknak is való, akik sokat meetingelnek a munkájuk során?

A kamera és a kijelző

Nem egy esetben van arra szükség, hogy a mobilunkon keresztül csatlakozzunk az online megbeszélésekhez. Ilyen esetben fontos lehet a kijelző mérete, a fényerő maximuma és persze a szelfikamera is. Nézzük, milyenek ezek a paraméterek a Honor Magic6 Lite esetében!

A képátló 6,78 hüvelyk, a képfrissítés 120 Hz, a maximális fényerő pedig 1200 nit, így erős napfényben is látni fogjuk a képernyőn megjelenő információkat.

Az előlapi kamera is támogatja a meetingeken való részvételt: 16 MP-es és széles látószögű. A hátlapi kamerák sem különbek:

  • 108 MP-es a főkamera
  • 5 MP-es az ultraszéles látószögű kamera
  • 2 MP-es a makrókamera

Ha ehhez még hozzávesszük az erős rendszerchipet és a könnyen kezelhető Magic OS 7.2 felhasználói felületet, láthatjuk, hogy megéri beruházni erre a készülékre.

A fent említett webáruház oldalán akár zöld és fekete színben is elérhető a Honor Magic6 Lite telefon, ott további információkat is szerezhetsz az eszközről.
 

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.