Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 21. Konstantin
Veszprém
22°C
2024. május 21. Konstantin
Veszprém
22°C

Újabb elektromos kerékpár állomások épülnek

2024. április 8. 10:58

Veszprém MJV Önkormányzat költségvetési támogatásával a V-Busz Közlekedési Kft. beruházásában Veszprémben, a korábban kialakított állomáshálózat továbbfejlesztéseként további öt új elektromos bringa állomást telepítenek:

    1. az autóbuszállomás környezetében a Jutasi úti 9 emeletes épület előtti buszmegállónál 15 férőhelyes dokkolóállomás,

    2. az Óváros téren a fizetőparkoló soron egy 13 férőhelyes,

    3. a Dózsavárosban az áruház parkoló területén lévő autó töltőállomás mellett egy 13 férőhelyes,

    4. a Török Ignác utcában a pizzéria előtti térburkolat és parkterület határán egy 13 férőhelyes,

    5. a Stadion utca 20-22., a Központi Kollégium előtti közterületi parkolóöböl végében egy 15 férőhelyes dokkolóállomás épül.

A kivitelezés április 9-én kezdetét veszi mind az öt helyszínen és legkésőbb április 19-ig befejeződnek az építési munkák. Az I. ütemben az állomások telepítése a térburkolt felület kialakításával és a dokkolók lerögzítésével jár. Az 5 állomás elektromos energiaellátása a II. ütemben épül meg május végéig.
Az Óváros téren és a Jutasi úti buszmegállónál az építés forgalomkorlátozással jár. Az Óváros téren az autósokat érinti, a buszmegállónál pedig a gyalogosok közlekedése kap ideiglenes terelést.

Szíves türelmüket és megértésüket kérjük!

A beruházó: V-Busz Veszprémi Közlekedési Kft.
A kivitelező: Telekom Rendszerintegráció Zrt.

vehir.hu
további cikkek
A veszprémiek is beleszólhatnak a kormány zöld stratégiájába A veszprémiek is beleszólhatnak a kormány zöld stratégiájába ,,Közös ügyünk a zöldenergia” címmel tartott sajtótájékoztatót hétfő délben Porga Gyula polgármester és György László gazdaságstratégiai feladatokban való szakmai közreműködésért és a Tanítsunk Magyarországért program koordinációjának ellátásáért felelős kormánybiztos. Az esemény célja a Zöld Energia Online Konzultációjának népszerűsítése a lakosság körében.   2024. április 8. 22:09 Két kerékkel a belvárosba - újabb V-bike állomás a vasútnál Két kerékkel a belvárosba - újabb V-bike állomás a vasútnál Az Európa Kulturális Fővárosa programsorozat egyik legfontosabb eleme a közösségi közlekedés fejlesztése volt Veszprémben, amelyben az önkormányzati tulajdonú V-busz Kft. kiemelkedő partnerként vett részt. A V-busz Kft. idei sikertörténete a V-bike közbringa-rendszer elindítása volt júliusban, kedd délután pedig átadták a tizenegyedik gyűjtőállomást is.   2023. december 12. 17:01 Új V-bike állomást telepítenek a vasútállomáshoz 2023. szeptember 30. 10:57 Gyorsítaná és tisztítaná a közlekedést, ha többen buszoznának és kerékpároznának közlekedés Gyorsítaná és tisztítaná a közlekedést, ha többen buszoznának és kerékpároznának Szemléletformáló kerékpáros délutánt rendeztek általános iskolásoknak csütörtök délután a Barátság-parkban. 2023. szeptember 22. 11:14

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.