Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 19. Ivó, Milán
Veszprém
22°C
2024. május 19. Ivó, Milán
Veszprém
22°C

Intim egészségünk nem lehet tabu

2024. április 24. 10:59

A női intim egészség olyan téma, amiről sokszor szívesen hallgatunk. Talán mert kényelmetlen róla beszélni, vagy meggyőzzük magunkat arról, hogy a testünkben végbemenő változások elkerülhetetlenek, hozzátartoznak a női lét kihívásaihoz.

Stressz-inkontinencia, hüvelyszárazság, szülés utáni nehézségek – biztos, hogy meg kell tanulnunk együtt élni velük? Ha csak önmagunknak bevalljuk, hogy a panaszok megkeserítik a mindennapjainkat, egy lépéssel máris közelebb kerültünk a megoldáshoz. 

Van választásunk

A Perfect Laser orvoscsapata segítségével bemutatunk egy kíméletes utat a gyógyuláshoz, ahol a konzervatív beavatkozásokkal ellentétben nincs tűszúrás, sem vérzés. Ami ezt lehetővé teszi, az a hegmentes lézerkezelés. 

A lézersugarakat az 1960-as évek óta alkalmazzák orvosi területeken. A technológia a szépészeti beavatkozások után a nőgyógyászatban is megjelent. A legújabb kutatásokkal sikerült olyan egyedülálló kezeléssé fejleszteni, amely hatékony és gyengéd eljárást kínál a gyógyítóknak a legérzékenyebb területen.

Az előnyök magukért beszélnek

  • Nincs nyílt seb, gyors a gyógyulás.
  • Fájdalommentes, nem áll fenn a fertőzés kockázata.
  • A beavatkozás egyszerű, nem igényel bonyolult előkészítést vagy hosszú kórházi tartózkodást.

Milyen panaszok esetén segít?

A hegmentes lézeres kezelések ideálisak azok számára, akik minimalizálni szeretnék a műtéti beavatkozásokkal járó kockázatokat és mellékhatásokat. Ha valaki a következő problémákkal küzd, érdemes fontolóra vennie ezt a megoldást:

  • Inkontinencia
  • Hüvelytágasság, -szárazság, -gyulladás 
  • Méh-, illetve hüvelyfalsüllyedés
  • Kisajak-kisebbítés
  • Szülés utáni helyreállítás

Hogyan működik?

A lézersugár által kibocsátott hő serkenti a hüvely szöveteinek természetes megújulását. Megerősödnek és megfiatalodnak, a hüvelyfal rugalmasabbá válik. Nincs vágás, mellékhatásokkal nem kell számolni. Nemhogy altatásra, még érzéstelenítésre sincs szükség.

A 15-20 perces kezelést követően azonnal vissza lehet térni a napi rutinhoz, sőt a szexuális élet folytatásához sem kell heteket várni. 

A hegmentes lézeres kezelés nemcsak kíméletes, hanem rendkívül hatékony is. Sok nő számol be arról, hogy jelentős javulást tapasztal az intim területeken a kezelések után, ami visszaadja az önbizalmukat.

A kezünkben a döntés

Ideje lebontani a falakat és nyíltan beszélni arról, amiről eddig talán nem mertünk. A technológiai fejlesztések új kapukat nyitnak, a felelősség azonban a miénk. Nekünk kell aktívabb szerepet vállalnunk saját egészségünk kezelésében. 

Ne hagyjuk, hogy a tabuk akadályozzanak bennünket abban, hogy teljes életet éljünk! Tájékozódjunk a lehetőségekről, arról, hogy milyen eljárások segíthetnek. Tegyünk lépéseket egy boldogabb holnapért!
 

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.