Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 3. Tímea
Veszprém
16°C
2024. május 3. Tímea
Veszprém
16°C

Kisbabáknak játékszőnyegek, nagyobbaknak készségfejlesztők

2024. április 23. 12:00

Egy újszülött érkezésével számtalan holmi kerül beszerzésre, melyek közül a játékok és kiegészítőik azok, amelyeket talán a legszívesebben vásárolunk. Kiskorban szinte bármit veszünk, hasznos lesz, viszont a legtöbb gyerekjátékot gyorsan kinövik a picik, így gondolkodhatunk olyan árucikkekben is, amelyek hosszabb távon is örömöt okoznak a számukra.

Kreatív játékok minden életkorra

Ha már nagyobbacska egy gyermek, netán ovis korba lépett, a szerepjátékok mellett kiemelt értéket fognak képviselni a kézműves, alkotó tevékenységek. Napjainkra már számos kreatív fejlesztő játékot lehet kapni, amint ez megfigyelhető a Régiójáték webáruházban is. A vasalható gyöngy kicsiknek és nagyoknak egyaránt kedvence, és a szülők nagy odaadással vesznek részt ebben a foglalatosságban, ami nem is baj, hiszen az apró alkatrészek odafigyelést igényelnek.

A vasalható gyöngyökből már igen széles választék található a webshopban. Nem csupán a kisgyermekek számára készülnek már ezek a gyönyörű kompozíciók, hanem a nagyobbak és a felnőttek kikapcsolódása is lett egyben a gyöngyökből való képkirakás.

A legújabb trend termékeivel már olyan képeket lehet összeállítani, amelyek bárhová kitehetők egy lakásban. Igazi szemet gyönyörködtető remekművek születnek a nappali vagy a hálószoba falára. Ehhez mindössze annyit kell tenni, hogy egyszerűen fel kell helyezni a gyöngyöket a nagy tájékoztató lapon látható minta szerint, majd össze kell vasalni őket. Bizonyos készletek akár már 7000 db gyöngyöt is tartalmaznak.

A sokoldalú habszivacs szőnyegek

Nagy találmány a habszivacs szőnyeg, ugyanis igazi multifunkcionális termék. Egyszerre képes ellátni egy hasznos bababútor szerepét, emellett a legkisebbek legnagyobb készségfejlesztője, hiszen hatalmas darabokat lehet egymáshoz illeszteni puzzle szerűen. Végül, de nem utolsó sorban a kicsik kedvenc mesefiguráikat találhatják meg rajtuk, amelyek révén elmerülhetnek saját világukban vagy éppen egy mese eseményei elevenedhetnek meg a nagy képeken.

A habszivacs termékek azért is igen népszerűek, mert használatuk során nem esik baja a kicsiknek, sőt még védi is őket a sérülésektől. Különleges termékek is készülnek már habszivacsból, mint amilyen a habszivacs magasságmérő vagy a habszivacs építőelemek, amelyek 36 vagy 64 darabos készletek.

A habszivacs szőnyegek legkisebb egysége 4 darabos, de található a Régiójátékban 18 elemes is. A legtöbbjük mind valamilyen ismert és a gyerekek által igen közkedvelt mesehőst ábrázolnak, mint amilyen a Verdák, a Micimackó, a Minnie egér vagy a Jégvarázs. Igazi különlegesség a Nagyváros szőnyeg, amely útvonalhálózatot is tartalmaz, lehetővé téve az autózás önfeledt élményét. A habtapi mozaiklapokból egy komplett várost is kirakhat a kisgyermek.

Első a biztonság!

A babatermékek tervezésekor minden esetben a tervezők és gyártók alapelve, hogy biztonságos legyen az az árucikk a picik számára. A habszivacs szőnyegek pont ilyenek, hiszen használatukkal védjük a babákat az elesések ellen.
 

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.