Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Idén is kinyílt a GyereKert, a veszprémi gyerekek Gyárkertje

2024. május 13. 16:50
Hétvégén elkezdődött és egész májusban folytatódni fog a GyereKert Veszprémben, ami a gyereknapot nemcsak a hónap utolsó vasárnapjára korlátozza.

A tavalyi nagy siker után idén is folytatódik a GyereKert rendezvénysorozat a Színházkertben május összes hétvégén, ezzel Veszprémben egy hónapossá téve a hagyományosan május utolsó vasárnapjára eső gyereknapot.

Az ingyenes programok már az első hétvégén is sok kisgyermekes családot vonzottak. Koncertek, bábelőadás, ügyességi játékok, fejtörők – gyakorlatilag a bölcsődés kortól a kisiskolásig minden korosztálynak készültek valamilyen programmal a szervezők.

A GyereKertre már az első hétvégén annyian voltak kíváncsiak, hogy a város több játszótere is jóval néptelenebb volt szombat és vasárnap ellenére.

A programok a következő hétvégéken is folytatódnak, ezekről ide kattintva lehet tájékozódni.

vehir.hu
Szalai Csaba
további cikkek
Huszonöt éve nyújt biztonságot az időseknek a Török Ignác utcai idősek otthona Huszonöt éve nyújt biztonságot az időseknek a Török Ignác utcai idősek otthona Huszonöt éves fennállását ünnepelte pénteken az Egyesített Szociális Intézmény Török Ignác utcai idősek otthona.  2024. szeptember 6. 21:12 Navracsics Tibor: a kohéziós politika meghatározó maradhat Európai Unió Navracsics Tibor: a kohéziós politika meghatározó maradhat Reményeink szerint a decemberi EU-csúcson rögzítik, hogy a kohéziós politika a jövőben is meghatározó lesz az unió versenyképessége és a demográfiai helyzet javításában - mondta Navracsics Tibor a kohéziós politikáért felelős miniszterek pénteki budapesti informális találkozója után. 2024. szeptember 6. 14:52 Film és kiállítás 1989 emlékére a FOTON-ban Foton Film és kiállítás 1989 emlékére a FOTON-ban Európa sorsfordító évét, 1989-et dolgozza fel Szalay Péter, NINCS PARANCS! című dokumentumfilmje, amely a rendszerváltás 35. évfordulója alkalmából lesz látható a FOTON Audiovizuális Centrumban szeptember 19-én. A vetítés ingyenes, csupán regisztrálni kell rá. 2024. szeptember 6. 11:37 Az idei volt az északi félteke legmelegebb nyara az EU klímafigyelő szolgálata szerint Az idei volt az északi félteke legmelegebb nyara az EU klímafigyelő szolgálata szerint Az idei nyár volt a legmelegebb az északi féltekén a feljegyzések kezdete óta - jelentette be pénteken az Európai Unió Copernicus klímafigyelő szolgálata, hozzátéve: nagy a valószínűsége, hogy az idei év pedig a valaha mért legmelegebb év lesz. 2024. szeptember 6. 9:38

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.