Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. június 15. Jolán
Veszprém
20°C
2024. június 15. Jolán
Veszprém
20°C

Meghosszabbították a jelentkezési időt a kedvezményes árú önkormányzati nyári táborokra

2024. május 28. 12:39
Meghosszabbította a jelentkezési határidőt, a költségeket viszont továbbra is bőven a piaci árak alatt tartja az önkormányzat az idei nyári táboroknál. A veszprémi lakhelyű és veszprémi iskolába járó diákok június 5-ig jelentkezhetnek a szünidei táborokra, amelyekről Hegedűs Barbara alpolgármester árult el további részleteket sajtótájékoztatóján.

„Tudjuk, hogy a kisgyermekes családoknak mekkora kihívás a nyári tanszünet alatt a gyermekeik elhelyezése, ezért az önkormányzat idén is segíteni szeretne nekik ebben. Igazodva a meghosszabbított tanidőhöz, idén július 8-tól négy héten keresztül egészen augusztus 2-ig biztosítjuk a kedvezményes nyári táborozási lehetőséget a veszprémi lakcímkártyával rendelkező és veszprémi iskolába járó elsőtől hetedik osztályos diákoknak.” – Mondta Hegedűs Barbara hétfőn a városházán tartott sajtótájékoztatón, ahol azt is bejelentette, hogy

a táborokra való jelentkezés határidejét meghosszabbították június 5-ig.

A jelentkezési lapokokat az iskolákban lehet kérni és ugyanitt lehet leadni is. A táborok díja naponta 5000 forint, ebben benne van a háromszori étkezés, valamint a rendszeres interaktív programok biztosítása is.

A tervek szerint állatkerti látogatás, balatoni strandolás és sétahajózás is szerepel majd a tábori programok között, amik minden nap reggel hét órától délután négyig tartanak majd. A többi program helyszíne és a tábor központja a Deák Ferenc Általános Iskola lesz idén is.

Hegedűs Barbara hozzátette, hogy a tábor díja némely esetben még az 5000 forintos, bőven a piaci ár alatt lévő összegnél is lehet alacsonyabb az egyes családok szociális helyzetére való tekintettel.

Az alpolgármester megemlítette azt is, hogy az önkormányzati tábor mellett számos városi intézmény és sportegyesület is szervez táborokat, ilyen az állatkert, az Agóra Kulturális Központ, a Veszprémi Petőfi Színház, a megyei könyvtár, vagy éppen a tavaly az EKF keretében átadott Digitális Tudásközpont is.

vehir.hu
Vámosi Patrik
további cikkek
Karácsony Gergely 41 szavazattal nyerte a főpolgármester-választást, mégis új választást akar Karácsony Gergely 41 szavazattal nyerte a főpolgármester-választást, mégis új választást akar A főpolgármester-választás érvénytelen szavazatainak ellenőrzése után Karácsony Gergely nyerte meg a választást 41 szavazattal - derült ki a Nemzeti Választási Bizottság (NVB) péntek esti ülésén. tegnap 20:49 Nincs teljes egyetértés a veszprémi közszereplők körében sem, hogy ki nyeri az Eb-t EURO-2024 Nincs teljes egyetértés a veszprémi közszereplők körében sem, hogy ki nyeri az Eb-t Szombaton délután Svájc ellen elkezdődik a magyar labdarúgó-válogatottnak is az európai kontinensviadal, a csapattal szembeni elvárások pedig a veretlenül megvívott csoportmérkőzések után tovább nőttek. De vajon mire számítanak a csapattól az ismert veszprémi közéleti és kulturális szereplők? Városvezetőt, egyházi elöljárót, sportolót, zenészt és rendőrkapitányt is kérdeztünk erről, valamint arról, hogy ők kit várnak végső győztesként az Európa-bajnokságon. tegnap 14:13 Köszönet a veszprémi pedagógusok hűségéért! Köszönet a veszprémi pedagógusok hűségéért! A pedagógusokat ünnepelték csütörtök délután a Lovassy László Gimnáziumban, ahol átadták a Ranolder-díjakat. tegnap 11:25 Szinetár Miklóssal, Puzsér Róberttel, de veszprémi alkotókkal is érkezik az Ünnepi Könyvhét Szinetár Miklóssal, Puzsér Róberttel, de veszprémi alkotókkal is érkezik az Ünnepi Könyvhét Június 20-22. között rendezi Veszprém az Ünnepi Könyvhetet. Az eseményt Gryllus Dániel, a Kaláka Kossuth-díjas zenésze nyitja meg. 2024. június 13. 17:53

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.