Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. július 27. Olga
Veszprém
23°C
2024. július 27. Olga
Veszprém
23°C

Meghosszabbították a jelentkezési időt a kedvezményes árú önkormányzati nyári táborokra

2024. május 28. 12:39
Meghosszabbította a jelentkezési határidőt, a költségeket viszont továbbra is bőven a piaci árak alatt tartja az önkormányzat az idei nyári táboroknál. A veszprémi lakhelyű és veszprémi iskolába járó diákok június 5-ig jelentkezhetnek a szünidei táborokra, amelyekről Hegedűs Barbara alpolgármester árult el további részleteket sajtótájékoztatóján.

„Tudjuk, hogy a kisgyermekes családoknak mekkora kihívás a nyári tanszünet alatt a gyermekeik elhelyezése, ezért az önkormányzat idén is segíteni szeretne nekik ebben. Igazodva a meghosszabbított tanidőhöz, idén július 8-tól négy héten keresztül egészen augusztus 2-ig biztosítjuk a kedvezményes nyári táborozási lehetőséget a veszprémi lakcímkártyával rendelkező és veszprémi iskolába járó elsőtől hetedik osztályos diákoknak.” – Mondta Hegedűs Barbara hétfőn a városházán tartott sajtótájékoztatón, ahol azt is bejelentette, hogy

a táborokra való jelentkezés határidejét meghosszabbították június 5-ig.

A jelentkezési lapokokat az iskolákban lehet kérni és ugyanitt lehet leadni is. A táborok díja naponta 5000 forint, ebben benne van a háromszori étkezés, valamint a rendszeres interaktív programok biztosítása is.

A tervek szerint állatkerti látogatás, balatoni strandolás és sétahajózás is szerepel majd a tábori programok között, amik minden nap reggel hét órától délután négyig tartanak majd. A többi program helyszíne és a tábor központja a Deák Ferenc Általános Iskola lesz idén is.

Hegedűs Barbara hozzátette, hogy a tábor díja némely esetben még az 5000 forintos, bőven a piaci ár alatt lévő összegnél is lehet alacsonyabb az egyes családok szociális helyzetére való tekintettel.

Az alpolgármester megemlítette azt is, hogy az önkormányzati tábor mellett számos városi intézmény és sportegyesület is szervez táborokat, ilyen az állatkert, az Agóra Kulturális Központ, a Veszprémi Petőfi Színház, a megyei könyvtár, vagy éppen a tavaly az EKF keretében átadott Digitális Tudásközpont is.

vehir.hu
Vámosi Patrik
további cikkek
A francia arroganciából is kapott egy kis ízelítőt a világ A francia arroganciából is kapott egy kis ízelítőt a világ A francia „mi majd megmondjuk, hogy hogyan kell” sztereotípia kapott egy jókora muníciót. Ironikus módon pont maguktól a franciáktól, vagyis a párizsi olimpia szervezőbizottságától, akik a közel négyórás ceremónia alatt a francia szabadság eszményének bemutatását leginkább drag queenek vonaglásában tudták elképzelni. Közben néha a sportolókat is mutatták. ma 1:28 Pannon Egyetem: a humán és reál tudományterületeken is voltak slágerszakok Pannon Egyetem Pannon Egyetem: a humán és reál tudományterületeken is voltak slágerszakok Reneszánszát éli a társadalomtudományok és bölcsész-képzések népszerűsége, de a reáltudományok slágerszakjai is őrzik előkelő helyüket a Pannon Egyetem kínálatában. A szerdai felvételi ponthatárok kihirdetése után most az egyetem vezetősége ismertette a számokat és statisztikákat, ahol kiderült az is, hogy milyen ösztöndíjjal segítik azokat, akik önköltséges képzésen tudják csak elkezdeni egyetemi tanulmányaikat. tegnap 16:06 A herendi postaládák kézzel írt pozitív üzenetekkel teltek meg péntek reggelre A herendi postaládák kézzel írt pozitív üzenetekkel teltek meg péntek reggelre A herendieket péntek reggel igazán különleges és személyes meglepetés várta: egy helyi lakos pozitív üzenetekkel töltötte meg mindenki postaládáját. A szívből jövő gesztus nemcsak örömet okozott, hanem elindított egy hullámot a közösségi médiában is, ahol a város lakói megosztották egymással a kedves, kézzel írt pozitív megerősítéseket. tegnap 12:10 Úristen is volt a színpadon, de az igazi főszereplők a tizennyolcévesek voltak a Pannon Egyetem ponthúzó partiján Pannon Egyetem Úristen is volt a színpadon, de az igazi főszereplők a tizennyolcévesek voltak a Pannon Egyetem ponthúzó partiján Egy egészséges ember pulzusa nyugalmi állapotban percenként 60-100, ez izgalmi helyzetben akár 120-140 szívdobbanás is lehet. Szerda este a Gyárkertben sok tinédzsernek kúszott fel a szívverése erre a szintre és nem csak azért, mert a színpadra Magyarország jelenleg egyik legnépszerűbb csapatát, a Valmart várták. Nem sokkal este nyolc óra után megérkeztek az első SMS-ek a telefonokra, hogy sikerültek-e az egyetemi felvételek. A Pannon Egyetem erre az alkalomra szervezte meg Pont Ott Partiját, hogy a tizennyolcévesek együtt élhessék át ezeket a pillanatokat. 2024. július 25. 11:59

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.