Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. június 15. Jolán
Veszprém
19°C
2024. június 15. Jolán
Veszprém
19°C

Idén egymillió forinttal támogatta a Módszertani Bölcsődét Bázsa Botond

2024. május 28. 12:39
A körzet önkormányzati képviselője a képviselői keretből biztosított forrásokat az intézménynek. 

Bázsa Botond önkormányzati képviselő az elmúlt években rendszeresen támogatta a Módszertani Bölcsődét a rendelkezésére álló képviselői keretből: korábban napernyőket és takaró fóliákat vásárolt a homokozókra, szőnyeget az egyik csoportszóbába. 

Ezúttal hat új triciklit adott át az intézménynek hétfőn, összesen 250 ezer forint értékben, illetve az emelet PVC-padlózatát cserélik ki hatszázezer forintból. A képviselő nagyobb összeget szán további játszóeszközök vásárlására is, így elmondása szerint ebben az évben egymillió forinttal támogatja az intézmény működését. 

Bázsa elmondta: fontos, hogy a gyerekek megfelelő körülmények között tölthessék idejüket, és a Módszertani Bölcsőde azért is érdemel kiemelt figyelmet, mert a buszpályaudvar közelsége miatt vidékről is szívesen hozzák ide csemetéiket a Veszprémben dolgozó szülők, így a bölcsőde mindig telt házzal üzemel. 

vehir.hu
Szalai Csaba
további cikkek
Karácsony Gergely 41 szavazattal nyerte a főpolgármester-választást, mégis új választást akar Karácsony Gergely 41 szavazattal nyerte a főpolgármester-választást, mégis új választást akar A főpolgármester-választás érvénytelen szavazatainak ellenőrzése után Karácsony Gergely nyerte meg a választást 41 szavazattal - derült ki a Nemzeti Választási Bizottság (NVB) péntek esti ülésén. tegnap 20:49 Nincs teljes egyetértés a veszprémi közszereplők körében sem, hogy ki nyeri az Eb-t EURO-2024 Nincs teljes egyetértés a veszprémi közszereplők körében sem, hogy ki nyeri az Eb-t Szombaton délután Svájc ellen elkezdődik a magyar labdarúgó-válogatottnak is az európai kontinensviadal, a csapattal szembeni elvárások pedig a veretlenül megvívott csoportmérkőzések után tovább nőttek. De vajon mire számítanak a csapattól az ismert veszprémi közéleti és kulturális szereplők? Városvezetőt, egyházi elöljárót, sportolót, zenészt és rendőrkapitányt is kérdeztünk erről, valamint arról, hogy ők kit várnak végső győztesként az Európa-bajnokságon. tegnap 14:13 Köszönet a veszprémi pedagógusok hűségéért! Köszönet a veszprémi pedagógusok hűségéért! A pedagógusokat ünnepelték csütörtök délután a Lovassy László Gimnáziumban, ahol átadták a Ranolder-díjakat. tegnap 11:25 Szinetár Miklóssal, Puzsér Róberttel, de veszprémi alkotókkal is érkezik az Ünnepi Könyvhét Szinetár Miklóssal, Puzsér Róberttel, de veszprémi alkotókkal is érkezik az Ünnepi Könyvhét Június 20-22. között rendezi Veszprém az Ünnepi Könyvhetet. Az eseményt Gryllus Dániel, a Kaláka Kossuth-díjas zenésze nyitja meg. 2024. június 13. 17:53

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.