Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. július 23. Lenke
Veszprém
21°C
2024. július 23. Lenke
Veszprém
21°C

Parkoló épül a Török Ignác utcában

2024. május 31. 11:31
Jelenleg az engedélyeztetés zajlik, ősszel megkezdődhet a kivitelezés is a Török Ignác utcában, ahol kiépítik a jelenleg murvás parkolót.

Minderről Gerstmár Ferenc önkormányzati képviselő, az Együtt Veszprémért jelöltje beszélt csütörtöki sajtótájékoztatóján a helyszínen. Mint elmondta, a levéltár mögötti területen ötven férőhelyes parkolót alakítanak ki, ezzel egyidőben megoldják a csapadékvíz-elvezetést, kiépítik a közvilágítást, valamint térköves járdával könnyítik meg a gyalogos közlekedést. 

A beruházáshoz szükséges 54 millió forintos keretről már tavaly döntött a közgyűlés, így a pénz rendelkezésre áll – mindeddig a tervezés és az engedélyeztetés zajlott, és várhatóan nyár végén, szeptember elején adhatják át a munkaterületet a kivitelezőnek. A remények szerint év végéig el is készülhet a beruházás.

Gerstmár a jövőben szeretné, ha a jövőben elkészülne egy koncepció a Bakonyalja parkolási és közlekedésbiztonsági helyzetének javításáról, ami megvizsgálná a parkolóhelyek számának bővítési lehetőségét, járdák, gyalogátkelőhelyek, útburkolati jelek, táblák, kamerák, fix traffipaxok indokoltságát.

vehir.hu
Vámosi Patrik
további cikkek
Bakonybélben rendezik a 9. Közép-Európai Csillagászati és Asztrofizikai Diákolimpiát Bakonybélben rendezik a 9. Közép-Európai Csillagászati és Asztrofizikai Diákolimpiát Bakonybélben rendezik a 9. Közép-Európai Csillagászati és Asztrofizikai Diákolimpiát augusztus 7. és 9. között. tegnap 21:25 A Tisza Párt elnökévé választották Magyar Pétert A Tisza Párt elnökévé választották Magyar Pétert  A párt alelnöke Radnai Márk, a párt operatív vezetője és Tarr Zoltán, az európai parlamenti delegáció vezetője lett a hétfői tisztújítás után.  tegnap 14:11 Joe Biden visszalép az elnökjelöltségtől Joe Biden visszalép az elnökjelöltségtől Joe Biden visszalép az elnökjelöltségtől - az amerikai elnök a közösségi médiában közzétett közleményben jelentette be ezt a szándékát vasárnap. 2024. július 21. 20:40 Tuzson Bence: eljutottunk oda, hogy Gutenberget és Zuckerberget már együtt lehet emlegetni Tuzson Bence: eljutottunk oda, hogy Gutenberget és Zuckerberget már együtt lehet emlegetni Egy jó kísérletnek tartja, de majd az idő igazolja, hogy valóban működőképes-e az Európai Unió új online szabályzási rendszere Tuzson Bence, igazságügyi miniszter szerint, aki a Századvég nyári egyetemén vett részt Veszprémben. A miniszter az előadásában elmondta azt is, hogy milyen logika szerint lehetne hatékonyabban felvenni a versenyt az online bűnözőkkel, valamint a mesterséges intelligencia adta lehetőségekről is beszélt az államigazgatási munkában. 2024. július 20. 23:06

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.