Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. július 23. Lenke
Veszprém
24°C
2024. július 23. Lenke
Veszprém
24°C

A gyereknapot ünnepelték a lakótelepen

2024. június 3. 11:38
Színes programokkal ünnepelték a gyereknapot a Táborállás téren vasárnap.

A Táborállás parkban felállított színpadon felléptek a Báthory iskola tanulói, Hatás Andrea és növendékei, a Gézamalac Zenekar, Dávid Roland, a napot pedig a Rulett együttes zárta. Mindeközben a családokat társasjátékokkal, játékterápiás kutyákkal, kézműves foglalkozásokkal, sakk, bridzs és sudoku feladványokkal, ügyességi vetélkedőkkel, arcfestéssel, légvárral és lufibohóccal várták. 

Fotó: Pesthy MártonFotó: Pesthy Márton

A megjelenteket Porga Gyula polgármester köszöntötte, aki megjegyezte: tavaly sok szép közös pillanatot élhettek meg együtt a veszprémiek, és csak rajtunk múlik, mennyit tudunk továbbvinni a jövőre is. A polgármester örömmel látta, hogy szép számmal jelentek meg a lakótelepen élők a vasárnapi rendezvényen, ez is azt mutatja, hogy meg tudjuk élni az ünnepeinket.

Fotó: Pesthy MártonFotó: Pesthy Márton

Köszöntötte a közönséget Stigelmaier Józsefné, a városrész önkormányzati képviselője is, aki képviselői keretéből támogatta a rendezvényt. A kéviselő októberig tölti be tisztségét, amikor 14 év munka után adja tovább a stafétát. Mint mondta, ez idő alatt sok hasonló rendezvényt segített, vett részt rajtuk, és örömmel tapasztalta, hogy a lakótelep – sőt a város – más részeiről is gyakran látogattak el ezekre a programokra és szövődtek barátságok, kovácsolódtak közösségek. 

vehir.hu
további cikkek
Vétett a szabályoknak a Kékszalag nyertese, az óvás mégis elmaradt Kékszalag Vétett a szabályoknak a Kékszalag nyertese, az óvás mégis elmaradt Megóvhatta volna a Kékszalag végeredményét a második helyen befutó Prospex-Delta, végül a vitorláscsapat vezetője és kormányosa a csapat többi tagjának véleményével ellentétesen nem tette ezt meg, így a Fifty-Fifty megtarthatta győzelmét. Lichtenberger Attila a Prospex-Delta vezetője az Indexnek beszélt hosszan arról, hogy milyen szabálytalanságot követett el a győztes hajó és végül ők miért nem éltek az óvással. A Prospex-Delta kormányosa egyébként a veszprémi dr. Kaiser Kristóf, akivel korábban mi is készítettünk interjút. ma 17:12 Nem zár be végleg, csak felújítják a veszprémi állatorvosi rendelőt állatvédelem Nem zár be végleg, csak felújítják a veszprémi állatorvosi rendelőt Szó sincs arról, hogy végleg bezárna a Veszprémi Állatkórház, csupán más lesz az üzemeltetője, aki vállalta, hogy néhány hónap alatt felújítja az épületet, hogy aztán ismét kinyithasson rendelőként. Megkerestük az új üzemeltetőt, dr. Pásztor Istvánt, hogy többet megtudjunk a részletekről. ma 10:46 Magyarország második űrhajósa az Axiom Space Ax-4-es missziójával repül a világűrbe Magyarország második űrhajósa az Axiom Space Ax-4-es missziójával repül a világűrbe Magyarország véglegesítette megállapodását az amerikai Axiom Space-szel, miszerint a második magyar űrhajóst a vállalat soron következő Ax-4-es missziójával bocsájtják fel a világűrbe - tájékoztatta Ferencz Orsolya, a Külgazdasági és Külügyminisztérium űrkutatásért felelős miniszteri biztosa. ma 10:47 Bakonybélben rendezik a 9. Közép-Európai Csillagászati és Asztrofizikai Diákolimpiát Bakonybélben rendezik a 9. Közép-Európai Csillagászati és Asztrofizikai Diákolimpiát Bakonybélben rendezik a 9. Közép-Európai Csillagászati és Asztrofizikai Diákolimpiát augusztus 7. és 9. között. tegnap 21:25

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.