Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Várja az utasok véleményét a V-Busz

2024. június 11. 21:37
Elégedett a helyi tömegközlekedéssel? Esetleg apró finomításokat javasolna a járatokkal kapcsolatban? A V-Busz egy kérdőív kitöltésére kéri az utasokat. 

 

A V-Busz 2021 decembere óta – kisebb módosításokkal – stabil menetrenddel és vonalhálózattal biztosítja a helyi közösségi közlekedési szolgáltatást.

Az elmúlt évek beruházásai – különösen az Európa Kulturális Fővárosa programév infrastrukturális fejlesztései – új közösségeket, közösségi tereket hívtak életre (ActiCity, Sportuszoda stb.), a városi szolgáltatások folyamatosan bővülnek. A COVID világjárvány után részben átalakultak a közlekedési szokások is, számos munkáltató alkalmazza a "home office" munkarendet.

A rövid, néhány perc alatt kitölthető kérdőív segítségével szeretné a V-Busz jobban megismerni az utasok közlekedési szokásait annak érdekében, hogy még inkább utasbaráttá tegyék szolgáltatásaikat.

A kérdőív itt tölthető ki: https://forms.gle/9qy5HQfeyQkuCG818

A válaszokat 2024. június 21-ig várják.
 

vehir.hu
további cikkek
A következő évadban a Kabóca Bábszínház lesz a világ közepe A következő évadban a Kabóca Bábszínház lesz a világ közepe Kedd délelőtt tartották meg az évadnyitó sajtótájékoztatót a Kabóca Bábszínház új épületében, a Deák Ferenc utcában, ahol az elmúlt év sikereit összegezték, illetve a jövőbeni tervekről is szó esett. 2024. szeptember 3. 16:40 A V-Busz is gratulált a veszprémi olimpiai sikerekhez V-Busz A V-Busz is gratulált a veszprémi olimpiai sikerekhez Nem ez az első alkalom, hogy a veszprémi lila buszok kijelzőin valamilyen aktuális üzenet jelenik meg, legutóbb az érettségizőknek kívántak ebben a formában sok szerencsét. Most viszont Rasovszky Kristóf és Betlehem Dávid reggeli nyílt vízi úszásban elért arany- és bronzérméhez gratulált a V-Busz. 2024. augusztus 9. 15:53 Egyszerre csuklós és elektromos – bemutatkozott a V-Busz új járműve V-Busz Egyszerre csuklós és elektromos – bemutatkozott a V-Busz új járműve Nemcsak Veszprémben, hanem egész Magyarországon elsőként állt a közösségi közlekedés szolgálatába elektromos csuklós busz, köszönhetően a V-Busz legújabb beruházásának. Az új MAN típusú buszt, ami a veszprémi buszflotta legnagyobb járműve lesz több extra szolgáltatással is felszerelték. Menetrend szerint a jövő hét elején fog először forgalomba állni a 4-es, 6-os és 8-as vonalakon, portálunk pedig ott volt az első tesztúton. 2024. augusztus 1. 22:23 Költözik a V-Busz ügyfélszolgálata Költözik a V-Busz ügyfélszolgálata Megnövekedett az utasforgalom, különösen a V-Bike felhasználók száma nő dinamikusan. A jelenlegi ügyfélszolgálati irodát pedig kinőtte a V-Busz. A szolgáltató az elmúlt években számos észrevételt kapott a kismamáktol, idősebb vagy mozgásukban korlátozott utasoktól, hogy a jelenlegi iroda távol van a buszmegállóktól, nehezen megközelíthető. Az új helyszín kiválasztásakor döntő szempont volt az akadálymentesség és az autóbusszal való kedvező eljutás lehetősége, adta hírül a közösségi közlekedésért felelős szolgáltató. 2024. július 18. 15:55

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.