Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. július 14. Őrs
Veszprém
29°C
2024. július 14. Őrs
Veszprém
29°C

'Mert tanulni bárkitől, bármikor, bárhol lehet'

2024. június 12. 11:06 // Forrás: BENT
2024. június 15-én, szombat délután a balatonalmádi mólónál ötödik alkalommal rendezi meg a Street Training Balaton tanulási fesztivált a BENT Balatoni Női Vállalkozói Egyesület a Flow Alapítvánnyal együttműködésben. A másfél órás, ingyenes minitréningeken két idősávban, 14 és 16 órától több, mint 20 trénerrel járhatnak körbe egy-egy témát az érdeklődők kellemes, balatoni panorámás környezetben.

Az ötödik évfordulóját ünneplő esemény a nyitott és fejlődni vágyó emberek találkozóhelye: érdekes témák, tapasztalt előadók, nyitott résztvevők és a Balaton partjának varázslatos környezete egyesül június 15-én. Ez a rendezvény nem csupán csak egy tréning, hanem egy élmény, ahol a résztvevők aktívan vesznek részt a különböző témák feldolgozásában. Semmi politika, semmi üzlet, „csak” emberek, akik önkéntesen adnak és kapnak tudást, tippeket és inspirációt.

Az egyedülálló tanulási fesztivál képlete egyszerű: nyitott, fejlődni vágyó emberek + érdekes témák + árnyas fák, liget, park = street training. A ligetben a programot 24 szakavatott, tapasztalt előadóval, trénerrel biztosítják több, 12 kijelölt mezőn párhuzamosan, többek között a kommunikáció, az önismeret, a tudatosság, a vállalkozókat és vezetőket támogató menedzsment területek, a stresszkezelés, és a munka-magánélet egyensúly témájában. A rendezvényre a szervezők várnak minden nyitott, tanulni, fejlődni vágyó érdeklődőt. A 1,5 órás minitréningek tinédzserektől szülőkig mindenki számára tartogatnak inspiráló pillanatokat, új ismereteket.

A rendezvény célja a közösségépítés és tudásátadás: egymásra és tanulásra nyitott emberek összegyűljenek és kellemes, balatoni panorámás környezetben tudásban és emberi kapcsolataikban is gazdagodjanak. Az árnyas-ligetes park kínálta festői környezet szinte hívogat arra, hogy fiatalok és idősebbek fűre terített pokrócokon, csoportokba rendeződve dolgozzanak, beszélgessenek.

Kísérő programként lesz élményóra, azaz két látványos tanóra, és élménypont is fenntarthatósági, környezetvédelmi bemutatóval. Akár több tréningen is részt lehet venni a nap folyamán. A szervezők a gyermekekre is gondolnak: amíg a szülők kikapcsolódnak, addig a kicsiknek-nagyoknak idén is lesz kézműves foglalkozás.

Az esemény önkéntességen alapul, a trénerek térítésmentesen vállalják a tréningeket, a résztvevők nem fizetnek belépődíjat. Semmi politika, semmi üzlet. Annál több tudásmegosztás, egyéni és együttes tanulás, jó közösség. A lényeg a minőségi együttlét: emberek, akik jól érzik együtt magukat, egymástól inspirálódnak és tanulnak.

A Street Traininget elsőként 2018-ban Budapesten a Városligetben rendezték meg, majd 2020-tól a Balatonon és online is bővült a rendezvénysorozat, 2021-től pedig már a debreceniek is csatlakoztak. Az eddigi események elégedett érdeklődők ezreit mozgatták meg és gyűjtötték közösségbe.

A részvételhez az előzetes regisztráció, valamint további információk az esemény honlapján érhetőek el.

Hajas Bálint
további cikkek
A csehbányai a falunap a generációk ünnepe közélet A csehbányai a falunap a generációk ünnepe A nyár egyik legjobban várt eseménye Csehbányán idén is a hagyományőrző falunap volt, amely a hőség ellenére összehozta a lakosok minden generációját egy felejthetetlen közös ünneplésre. A falu apraja-nagyja összegyűlt, hogy közösen ünnepeljék a helyi kultúrát és hagyományokat, és ezúttal is sikerült egy különleges napot varázsolniuk. ma 15:56 Rálőttek Donald Trumpra Rálőttek Donald Trumpra Donald Trumpot támadás érte Pennsylvania állambeli választási gyűlésén szombaton, a biztonsági személyzet és a hatóságok közbelépése után a republikánus elnökjelöltet védőgyűrűben vitték le a színpadról. ma 1:23 Gyermekkel a strandon strandolás Gyermekkel a strandon A nyár a strandolás szezonja, a gyerekek pedig imádják a vízparti szórakozást. Azonban a szülőknek fokozottan figyelniük kell a biztonságra és a megfelelő gondoskodásra, hogy a nyaralás valóban örömteli és gondtalan legyen. Az alábbiakban összegyűjtöttük a legfontosabb tanácsokat, hogy mire kell figyelni, ha gyerekkel megyünk a strandra. tegnap 18:28 Kezdődik a Kékszalag Fesztivál, a nyár legszínesebb hete a Balatonnál Kékszalag Kezdődik a Kékszalag Fesztivál, a nyár legszínesebb hete a Balatonnál A hagyományoknak megfelelően ebben az évben is a júliusi holdtöltéhez legközelebb eső hétvégén rendezik Európa legnagyobb tókerülő viadalát, az 56. Kékszalag Raiffeisen Nagydíjat. A több mint 500 vitorlásból álló mezőny július 18-án csütörtökön reggel rajtol Balatonfüredről, de nem csak a verseny ideje alatt, hanem már július 13-tól, kilenc napon át színes programforgatag várja az érdeklődőket. tegnap 12:16

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.