Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

'Mert tanulni bárkitől, bármikor, bárhol lehet'

2024. június 12. 11:06 // Forrás: BENT
2024. június 15-én, szombat délután a balatonalmádi mólónál ötödik alkalommal rendezi meg a Street Training Balaton tanulási fesztivált a BENT Balatoni Női Vállalkozói Egyesület a Flow Alapítvánnyal együttműködésben. A másfél órás, ingyenes minitréningeken két idősávban, 14 és 16 órától több, mint 20 trénerrel járhatnak körbe egy-egy témát az érdeklődők kellemes, balatoni panorámás környezetben.

Az ötödik évfordulóját ünneplő esemény a nyitott és fejlődni vágyó emberek találkozóhelye: érdekes témák, tapasztalt előadók, nyitott résztvevők és a Balaton partjának varázslatos környezete egyesül június 15-én. Ez a rendezvény nem csupán csak egy tréning, hanem egy élmény, ahol a résztvevők aktívan vesznek részt a különböző témák feldolgozásában. Semmi politika, semmi üzlet, „csak” emberek, akik önkéntesen adnak és kapnak tudást, tippeket és inspirációt.

Az egyedülálló tanulási fesztivál képlete egyszerű: nyitott, fejlődni vágyó emberek + érdekes témák + árnyas fák, liget, park = street training. A ligetben a programot 24 szakavatott, tapasztalt előadóval, trénerrel biztosítják több, 12 kijelölt mezőn párhuzamosan, többek között a kommunikáció, az önismeret, a tudatosság, a vállalkozókat és vezetőket támogató menedzsment területek, a stresszkezelés, és a munka-magánélet egyensúly témájában. A rendezvényre a szervezők várnak minden nyitott, tanulni, fejlődni vágyó érdeklődőt. A 1,5 órás minitréningek tinédzserektől szülőkig mindenki számára tartogatnak inspiráló pillanatokat, új ismereteket.

A rendezvény célja a közösségépítés és tudásátadás: egymásra és tanulásra nyitott emberek összegyűljenek és kellemes, balatoni panorámás környezetben tudásban és emberi kapcsolataikban is gazdagodjanak. Az árnyas-ligetes park kínálta festői környezet szinte hívogat arra, hogy fiatalok és idősebbek fűre terített pokrócokon, csoportokba rendeződve dolgozzanak, beszélgessenek.

Kísérő programként lesz élményóra, azaz két látványos tanóra, és élménypont is fenntarthatósági, környezetvédelmi bemutatóval. Akár több tréningen is részt lehet venni a nap folyamán. A szervezők a gyermekekre is gondolnak: amíg a szülők kikapcsolódnak, addig a kicsiknek-nagyoknak idén is lesz kézműves foglalkozás.

Az esemény önkéntességen alapul, a trénerek térítésmentesen vállalják a tréningeket, a résztvevők nem fizetnek belépődíjat. Semmi politika, semmi üzlet. Annál több tudásmegosztás, egyéni és együttes tanulás, jó közösség. A lényeg a minőségi együttlét: emberek, akik jól érzik együtt magukat, egymástól inspirálódnak és tanulnak.

A Street Traininget elsőként 2018-ban Budapesten a Városligetben rendezték meg, majd 2020-tól a Balatonon és online is bővült a rendezvénysorozat, 2021-től pedig már a debreceniek is csatlakoztak. Az eddigi események elégedett érdeklődők ezreit mozgatták meg és gyűjtötték közösségbe.

A részvételhez az előzetes regisztráció, valamint további információk az esemény honlapján érhetőek el.

Hajas Bálint
további cikkek
Összefogás a tudomány népszerűsítéséért Összefogás a tudomány népszerűsítéséért Tudománynépszerűsítő, kutatási, oktatási és képzési, fejlesztési célból kötött együttműködési megállapodást a Selye János Diáklabor pályázat kapcsán a Pannon Egyetem, a Veszprémi Szakképzési Centrum Ipari Technikum és a Charles River Laboratories Hungary Kft – közölte az egyetem. tegnap 13:26 Ne sodord veszélybe a vízimadarak életét, ne etesd őket! Ne sodord veszélybe a vízimadarak életét, ne etesd őket! Az utóbbi években egyre növekvő aggodalommal figyeljük a vízimadarak etetésének népszerűségét, mely jelentős ökológiai és egészségügyi kockázatokkal jár. tegnap 12:03 Addikciók ellen – csellengő fiatalok, drogok, digitális függőség Addikciók ellen – csellengő fiatalok, drogok, digitális függőség A hétfő délelőtti konszenzusos minikonferencia során bemutatták a Kábítószerügyi Egyeztető Fórumok által kezdeményezett fejlesztéseket azok a szakemberek, akik részt vesznek a kábítószerügyi stratégia végrehajtásában. Az eseményen ismertették a KAB-KEF-21-0004 "A KEF-ek fejlesztése Veszprém megyében" pályázat eredményeit is.   tegnap 12:11 A munkahelyi kávézás hasznosabb, mint gondolnánk A munkahelyi kávézás hasznosabb, mint gondolnánk A munkaidő statisztikájában a kávészünetek látszólag csak kidobott percek a termelékenységből, viszont több kutatás is igazolta már, hogy a munkahelyen elköltött kávék nem csak az egészségre, hanem a munkabírásra is jó hatással van. Persze ebben az esetben is ott villog a mértékletesség piros lámpája. 2024. június 24. 13:24

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.